Čakanie na výsledky MRI snímku
Dobry den.
Som netrpezliva pokial budu vysledky z MRI
Je tu prosim niekto kto sa vyzna?
Dakujem

Mri sa sklada z xy dalsich obrazov, krore je nutne posuvat cize toto je absolutne zbytocne co si tu nahrala
Len si pockaj na popis
@miriams1983 na popis musíš počkať. Avšak vieš si zhodnotit snímky aj sama, len pri tom treba stráviť viac hodín studovanim. Musíš vedieť kde ťa boli a aká je predpokladaná diagnoza. Následne prestudovat anatomiu danej oblasti a hľadať snímky z MR tvojou predpokladanou diagnózou a porovnat. Hľadať musíš v angličtine. V pohode sa k tomu dá dostať.
Dakujem Vam.
Som 7 tyzden po uraze
Noha je stale opuchnuta, RTG bol negativny no som uz z toho nestastna, preto som bola aj na MRI
Popis bude do 3 dni, foto som dostala dnes tak som bola zvedava
Je to lava noha
Mri sa sklada z xy dalsich obrazov, krore je nutne posuvat cize toto je absolutne zbytocne co si tu nahrala
Len si pockaj na popis
@taktotedanie Ano mam presne 261 fotiek mojej nohy z MRI. Dakujem za vysvetlenie
@taktotedanie Ano mam presne 261 fotiek mojej nohy z MRI. Dakujem za vysvetlenie
@miriams1983 vobec nepotrebujes nic studovat, ( naco 🤷🏻♀️ studoval to predsa niekto iny a je to jeho praca) ty by si stravila tym vela casu ( urcite viac ako 3 dni) a minula vela energie a zbytocne do toho sa clovek nikdy ako laik nedostane aby dosiahoo vedomostami aspon nejaku uroven , za 3 dni mas popis , lekar to ma pred sebou, ma skusenosti
Momentalne len cakat a presmeruj energiu niekde kde to ma zmysel ako keby si mala drtit anatomiu nohy a radiologiu ako odbor ( mimochodom studuje sa to po 6 rokoch vseobecneho lekarstva dalsich 5 takze naozaj sa tym nezatazuj, ak sa niekto doma nudi a ma komplexy, ze mu chyba titul pred menom kludne ale tebe naozaj radim je to zbytocnost pre teba momentalne) 😂
@miriams1983 vobec nepotrebujes nic studovat, ( naco 🤷🏻♀️ studoval to predsa niekto iny a je to jeho praca) ty by si stravila tym vela casu ( urcite viac ako 3 dni) a minula vela energie a zbytocne do toho sa clovek nikdy ako laik nedostane aby dosiahoo vedomostami aspon nejaku uroven , za 3 dni mas popis , lekar to ma pred sebou, ma skusenosti
Momentalne len cakat a presmeruj energiu niekde kde to ma zmysel ako keby si mala drtit anatomiu nohy a radiologiu ako odbor ( mimochodom studuje sa to po 6 rokoch vseobecneho lekarstva dalsich 5 takze naozaj sa tym nezatazuj, ak sa niekto doma nudi a ma komplexy, ze mu chyba titul pred menom kludne ale tebe naozaj radim je to zbytocnost pre teba momentalne) 😂
@taktotedanie Ďakujem, máš pravdu 🙂
Záver ak by bol niekto zvedavý ako ja : kontúzia bázy až proxim. diafýzy II.MTT, cuneifor. kostí a os cuboideum. Podkožný edém a dorza nohy.

A to je aký organ?