Častý zápal močových ciest
ahojte baby chcela by som sa opitat ci neviete nieco dobre poradiť proti častým zápalom močových ciest. s priateľom sa rok snažíme o bábetko ale nedarí sa nám.
aj doktor mi povedal že mam aj predĺženú periódu tak mi zajta hádam niečo na to dá.
za všetky rady dakujem
Používať anionové vložky z Dedry
Unikátní vlastnosti synergického čipu
• zvyšuje průvzdušnost hygienické vložky
• urychluje cirkulaci vzduchu mezi intimními místy a mimo ně
• zabraňuje výskytu bakterií, protože většina bakterií jsou anaerobní a není možné, aby zůstaly naživu v podmínkách dobře cirkulujícího vzduchu
• je známý jako nejčistší oxidant a desinfekční prostředek z přírody
Díky těmto mimořádným vlastnostem synergického čipu lze vložky využít pro zlepšení např. těchto problémů:
• bakteriální a kvasinkové infekce, mykózy, záněty genitálií
• svrbění, pálení
• hormonální nerovnováha
• bolestivá menstruace
• zvýšený krevní tlak
• zánět močových cest
• hemeroidy
• při pooperačních či poporodních stavech
• při mírné inkontinenci
• pozitivní vliv na lymfatický systém - snížení nepříjemného pocení
jednoznačne aniónové vložy, resp. intímky (pri zápaloch, mykozach), nie je o čom, pozri si test savosti na mojej stránke, resp. si o nich prečítaj niečo tu: https://www.modrykonik.sk/shopy/moj-shop/kozmet...
@maruska123 čím si absolvovala detox? (ja som už tiež pár veci vyskúšala, ale chcela by som ešte niečo skúsiť)
@macka1555 čo sa týka aloe a brusníc, neviem neviem mne to nepomáha, ešte ak tak UROMAX 3, ale idem skúšať tú kapucinku + cesnak v tabletkách + anionové vložky + kloktadla lebo aj od mandlí to môže byť, ja už 3 roky bojujem a teraz už začínam bojovať poriadne, kedže sa to zhoršuje. Ten vitamín C vraj tiež pomáha, vraj vo vyšších dávkach - megaskorbická liečba, len nemám odvahu sa do toho pustiť, lebo sa môžeš aj predávkovať vitamínom C.
@amanda12 bola to detoxikácia podľa jonášovej metódy, ja som bojovala so zápalom moč. ciest asi 10 rokov, vyskúšala som všetko , až som nakoniec otehotnela a odvtedy som zápal nemala a to je už skoro 4 roky, takže v konečnom dôsledku vôbec neviem čo pomohlo, ale že vraj aj tehotenstvo veľa vecí v ženách porieši, jedine tak si to vysvetľujem
@maruska123 a v čom spočívala ta detoxikácia a ako dlho si ju praktizovala? ja si to skúsim vyhľadať, ale predsa aspoň nejaké veci od skúsenej by potešili 😉
Tak to som veľmi rada, že ti je už ok 🙂
No, tehotenstvo určite veľa vecí porieši, ale močové cesty určite zhorší, veľa žien čo nemalo zápal nikdy tak majú práve v tehotenstve 😒 uvidíme 🙂

@macka1555 ahoj,ja som mala pred porodom pravidelne kazdy mesiac zapal.Pomahali mi susene brusnice,brusnicovy caj a samozrejme krize v teple 🙂 a este jeden pripravok z aloe vera. 🙂 a po porode akoby klop klop utalo.