icon

Častý zápal močových ciest

macka1555
13. feb 2013

ahojte baby chcela by som sa opitat ci neviete nieco dobre poradiť proti častým zápalom močových ciest. s priateľom sa rok snažíme o bábetko ale nedarí sa nám.
aj doktor mi povedal že mam aj predĺženú periódu tak mi zajta hádam niečo na to dá.
za všetky rady dakujem

Strana
z2
lusia222
29. apr 2013

@macka1555 ahoj,ja som mala pred porodom pravidelne kazdy mesiac zapal.Pomahali mi susene brusnice,brusnicovy caj a samozrejme krize v teple 🙂 a este jeden pripravok z aloe vera. 🙂 a po porode akoby klop klop utalo.

betuska131g
15. máj 2013

Používať anionové vložky z Dedry

Unikátní vlastnosti synergického čipu
• zvyšuje průvzdušnost hygienické vložky
• urychluje cirkulaci vzduchu mezi intimními místy a mimo ně
• zabraňuje výskytu bakterií, protože většina bakterií jsou anaerobní a není možné, aby zůstaly naživu v podmínkách dobře cirkulujícího vzduchu
• je známý jako nejčistší oxidant a desinfekční prostředek z přírody

Díky těmto mimořádným vlastnostem synergického čipu lze vložky využít pro zlepšení např. těchto problémů:
• bakteriální a kvasinkové infekce, mykózy, záněty genitálií
• svrbění, pálení
• hormonální nerovnováha
• bolestivá menstruace
• zvýšený krevní tlak
• zánět močových cest
• hemeroidy
• při pooperačních či poporodních stavech
• při mírné inkontinenci
• pozitivní vliv na lymfatický systém - snížení nepříjemného pocení

http://www.dedra.cz/cz/prochazky/pompadour/

babkabubko
27. máj 2013

jednoznačne aniónové vložy, resp. intímky (pri zápaloch, mykozach), nie je o čom, pozri si test savosti na mojej stránke, resp. si o nich prečítaj niečo tu: https://www.modrykonik.sk/shopy/moj-shop/kozmet...

amanda12
14. okt 2013

@maruska123 čím si absolvovala detox? (ja som už tiež pár veci vyskúšala, ale chcela by som ešte niečo skúsiť)
@macka1555 čo sa týka aloe a brusníc, neviem neviem mne to nepomáha, ešte ak tak UROMAX 3, ale idem skúšať tú kapucinku + cesnak v tabletkách + anionové vložky + kloktadla lebo aj od mandlí to môže byť, ja už 3 roky bojujem a teraz už začínam bojovať poriadne, kedže sa to zhoršuje. Ten vitamín C vraj tiež pomáha, vraj vo vyšších dávkach - megaskorbická liečba, len nemám odvahu sa do toho pustiť, lebo sa môžeš aj predávkovať vitamínom C.

maruska123
17. okt 2013

@amanda12 bola to detoxikácia podľa jonášovej metódy, ja som bojovala so zápalom moč. ciest asi 10 rokov, vyskúšala som všetko , až som nakoniec otehotnela a odvtedy som zápal nemala a to je už skoro 4 roky, takže v konečnom dôsledku vôbec neviem čo pomohlo, ale že vraj aj tehotenstvo veľa vecí v ženách porieši, jedine tak si to vysvetľujem

amanda12
17. okt 2013

@maruska123 a v čom spočívala ta detoxikácia a ako dlho si ju praktizovala? ja si to skúsim vyhľadať, ale predsa aspoň nejaké veci od skúsenej by potešili 😉
Tak to som veľmi rada, že ti je už ok 🙂
No, tehotenstvo určite veľa vecí porieši, ale močové cesty určite zhorší, veľa žien čo nemalo zápal nikdy tak majú práve v tehotenstve 😒 uvidíme 🙂

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2