icon

CC krém

lucy_liu_19
2. mar 2017

Zdravím vás žienky 😊

Chcela by som sa poradiť, ci niektorá z vás používa na denné líčenie (no ono to ani líčenie nie je, skôr hádzanie) cc krém? Ak áno, tak s akým ste spokojné.

Ďakujem krásne 😉

kajusik338
2. mar 2017

@lucy_liu_19
Ahoj. Ja som veľmi spokojná z kozm. Od Mary Kay.
Majú skutocne zazračné vyrobky 🙂
Davam si bud cc alebo len mineralny pudrovy makeup vyborna vec! 🙂

mon8821
2. mar 2017

Ja mám z avonu a nie som spokojná. Nesadol mi. Make-up mám radšej...😅

liz_lemon
2. mar 2017

ja mám od La Roche Posay

katkabublinka
2. mar 2017

Ja som Marykejka a na CCkrem nedam dopustit.Make up som vymenila za CCkr.milujem ho,ani na krok bez neho 👄 a este poprasok mineral.sypkeho pudru..mam krasnu sviezu a nezatazenu plet 😉

piacere
2. mar 2017

@lucy_liu_19 mne sa dol CC krém od Bell. Stojí pár eur a je skvelý... a to mám mastnú pleť, ale žiaden problém. S tým, že podklad musí byť kvalitný zmatňujúci krém, na ten si dávam ešte pore refiner od biodermy a tak cc... a prepúdrujem ako makeup. Ale ak mám peknú pleť a žiada sa mi niečo ľahšie, čo necítim, dávam si CC.
Tento od Bell má aj svetlé odtiene pre riaditeľky vápenky ako som ja 🙂

majloo
2. mar 2017

Ja mam rada od Bourjois CC krem. Mam plet, ktora ma mastnu T-Zonu, inak fajn, je lahunky, splynie priirodzene s pletou, ani zblizka nie je vidiet, ze ho mam na sebe, najradsej ho aplikujem prstami, stetec sa mi neosvedcil, este je ok aj beauty blender. Je celkom kryci na to, aky je lahunky, nemusim si davat ani korektor pod oci, co inak vzdy musim a krasne zjednoti plet. Ani puder nie je treba, a to byvam niekedy mastna ako psia gula.🙂

lucy_liu_19
autor
2. mar 2017

@mon8821
Tiež mám make-up, len by som chcela niečo, čo rýchlo nacapkám na tvár a môžem fungovať. Keďže mám malého drobca, na líčenie veľa času neostáva 😕

lucy_liu_19
autor
2. mar 2017

Ďakujem vám dievčatá 😊 Vyskúšam a dám vedieť, či sa mi nejaký osvedčí.

Pekný deň 😉

gabona1
2. mar 2017

Ahoj, ja som mala cc krém od juvena, bola som veľmi spokojná, v lete som mala od nich aj BB krém.

myriada
2. mar 2017

Ja mám s L´occitane a som veľmi spokojná

kim12345
2. mar 2017

Mne vyhovuje tento

zenulkaaa
2. mar 2017

skús Mixu. CC ani velmi netonuje, ale taký BB npr. ten tonuje, aj hydratuje a zjednocuje farbu pleti. Skus mrknut do našej skupinky:
https://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa

lucy_liu_19
autor
2. mar 2017

@gabona1 A smial sa spýtať, aký typ pleti máte? Ďakujem 😊

lucy_liu_19
autor
2. mar 2017

@kim12345
@myriada

Dievčatá a vy máte aký typ pleti prosím? 😊

lucy_liu_19
autor
2. mar 2017

@zenulkaaa
Ďakujem krásne, pozriem sa 😉

natalushka
2. mar 2017

Ja nemam skusenost s cc kremom,ale nedavno som si kupila bb krem sensibio od biodermy a top..ja mam ale problematicku plet,vyrazky,asi rosacea pravdepodobne,takze mam aj velmi cervene miesta,hlavne lica..uz sa chystam na kone..vyskusala som vselijake makeupy,hutne,lahke,takove,makove..cele zle..ale tento bba na to,ze je len bb krasne zjednoti farbu,krasne prekryje vyrazky a uzasne zmierni to moje zacervenanie..pritom je lahucky,lahko sa rozotiera a hydratuje a posilnuje pokozku..max spokojnost..obyc.bb a ma lepsie vlastnosti ako ktorykolvek make up..stoji ale 20e..ale jedina investicia,ktoru nelutujem

lucy_liu_19
autor
3. mar 2017

@natalushka
Ďakujem krásne, pôjdem sa dnes naň spýtať 😉

galioska
3. mar 2017

ak mas mastnu plet pocitaj s tym ze treba prepudrovat

damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

tento CC krem ste skušali? https://www.notino.sk/estee-lauder/revitalizing-supreme-cc-krem-s-omladzujucim-ucinkom-spf-10/ čitala som na neho velmi dobre recenzie, sama som ho nikdy neskušala

essenceee
24. jan 2019

mne velmi dobre robi CC krem od Bourjois. Pre mna služi zaroven aj ako makeup, pretože plet po jeho oužiti vyzera bezchybne a ma aj rovnako konzistenciu.