Celoročné padanie vlasov

30. okt 2023

Ja by som sa chcela opytat ci to mate aj vy tak ze vam vlasy padaju cely rok. Neviem ci je to normalne lebo pred par rokmi som ani nezbadala ked mi vlas vypadol a za poslednych 5 rokov je to katastrofa. Ja neverim ze je ok ked denne vypadne ako pisu cca 100 vlasov.

luccija
30. okt 2023

Máš odbery na štítnu, anemiu?samozrejme, že mi padajú celý rok je to normálne, ale v primeranej miere.Kuo si zinok a choď k obvodnej.Ak nemáš lysiny je to v poriadku

autor
30. okt 2023

@luccija stitna je v poriadku u lekarov som samozrejme bola nikde mi nic nezistili kozna predpisuje len alpicort kt.nezabera zinok aj selen berem dlhodobo aj b komplex a stale vlasy padaju uz sa ich bojim aj umyvat aj cesat.

vanilkovazmrzka
30. okt 2023

Mas dlhe vlasy? Opticky totiz 10 vypadnutych dlhych vlasov vyzera ovela strasidelnejsie, nez 10 vypadnutych kratkych vlasov.

lechtivka
30. okt 2023

Mne tiez padaju vlasy a ked si umyvam chumace... 🤦Ale minule som videla video kde jeden vysvetluje ze je to aj preto ze niekto ma stale v gumicke vlasy ( vid ja).tak kto vie co je natom pravdy

livka_
30. okt 2023

Potrebujes znizit tvorbu DHT nejakym inhibitorom. Skus Saw Palmetto, on obsahuje zatial najvacsi dostupny podiel zloziek na znizenie dht co sa da volne kupit.

seag
30. okt 2023

Mne osobne pomohol veľmi priorin... šampóny asi nie sú riešenie skôr doplnok a keď už tak by som siahla po madare. Máš pravdepodobne aj oslabené korienky takže treba pri umývaní hlavu jemne masírovať aby sa prekrvila...držím palce, mne po operácií vypadalo 3/4 vlasov a plakala som každý deň.

vakatko
30. okt 2023

Zdravím,
jesť potraviny s vysokým obsahom vitamínu C, Céčko zvyšuje vstrebávanie minerálov a vitamínov 🙂
Na vlasy a nechty sú dobré Tekvicové semienka, obsahujú veľa Zinku 🙂

isis234
30. okt 2023

Mne pomohol šampon Dixi kofeínový- rast, sila (muži), Posilňujúci šampon Loreal Elseve. Teraz používam z ORIFLAMe DUOLOGI - provitamín B5, vitamín B3 -proti padaniu vlasov. Užívam Zinok, C vit., občas B