icon

Cena výmeny zubnej plomby

3. apr 2025

Zdravím , koľko platíte za výmenu jednej blomby ? Mňa vyšlo 58 EUR za jednu bielu. Nie je to trošku veľa ? Ďakujem

pribinak
3. apr 2025

Veľa? 😳😳😳 daj mi kontakt na tvojho zubára.
U môjho pod 100 ani nejdem

klarissa25
3. apr 2025

Super cena

viestta
3. apr 2025

Vcera alebo predvcerom tu jedna pisala, ze platila okolo 150€

autor
3. apr 2025

Super cena ?ved do teraz som platila 30 EUR. Podotýkam že to bol malý kaz , robota trvala tak 10 minút.

pribinak
3. apr 2025

Vseetkooo zdražilo, už 3 dni tu mame transakčnu dan.
Musíš očakávať vyššie ceny aj inde.

kaca222
3. apr 2025

100€.
Za 30€ sa kvalitná výplň urobiť nedá.

janai1
3. apr 2025

163€ v januári 😂

katica06
3. apr 2025

Jednolôžková,. dvojplôžková trojplôžková výplň ? To nie je jedno. Má dr zmluvu s poisťovňou či nie....
Ak sa už.pýtaä daj aspoň.relevatné info.

3petka
3. apr 2025

Parádna cena. My sme u starej zubarky platili 20. Ale po rokoch sme odišli.
Teraz nový zubár našiel toľko pokazených plomb a iba nám ich opravuje. Nehovoriac o tom že zanedbávala kazy ktoré ako keby neexistovali. Po novom platíme cca 120

spongebob1
3. apr 2025

@3petka Sranda, novy zubar a milion kazov🤔. Nebude to skor niekoho chamtivostou? Daj si skontrolovat zuby 3.zubarovi a uvidis, ci Ta sucasny netaha za nos.

wolf_
3. apr 2025

Ja som za bielu plombu (tiež malý kaz) platila niečo pod 30.

kaca222
3. apr 2025

@spongebob1 celkom bežná situácia. U predošlého platili 20€ za výplň, nikdy nerobil rontgeny, vždy pochválil, aké pekné zuby. Potom prejdú k novému zubárovi, kvalitnému s moderným vybavením, ten urobí rontgeny a čo zub to kaz alebo podkazená výplň. A zápaly pod zubami. Každodenná realita.

vieronika14
3. apr 2025

Min 100e

alenka7777
3. apr 2025

Výborná cena, toľko som neplatila u zubára ani nepamätám.

wolf_
3. apr 2025

@kaca222 mňa zubár posiela na rtg, nevŕta mi zuby len tak, má aj super recenzie, problém s plombou od neho som nikdy nemala.. aj teraz sa mu zdalo, že asi malý kaz, tak najskôr rtg až potom plomboval - a platila som pod 30. Tak neviem 🤷‍♀️ (nie som odborník)

ivka21
3. apr 2025

65 e a nahoršie že som nemala kaz ale proste už len zostarla plomba

3petka
3. apr 2025

@spongebob1 nie nebude. Danému zubárovi som volala len aby som sa spýtala na názor či vie mužovi zachrániť zubinym spôsobom ako zbrusit zdravé susediace zuby, ktorý mu naša zubárka chcela “zachrániť” no neviem ako lebo už to nebolo možné a dokonca mal na korení aj cystu čo naša stará Dr mohla vidieť na roentgene.
Povedal svoj názor a len mimochodom spomenul že na tom istom roentgene vidieť aj kaz na zube inom.
A ja som k starej chodila rok s problémom že sa mi medzi zubami zachytáva jedlo a následne to boli. Keď som jej ukázala roentgen tak povedala že áno je tam nejaký Kazík ale to je este ok. Na otázku či to ideme opraviť mi len povedala že prebrusime medzizubný priestor a bude to ok. Následne som z toho mala taký kaz že nový zubár len tak tak zub zachránil. Takto presne mi odpísala iný zub ktorý už nebolo možné zachrániť. Preto sme od nej odišli, a hlavne boli u nej aj moje deti a to uz som nemohla dopustiť aby malým deťom pokazila zuby.
A pekne poukazoval každému že kde čo je zle. Nehovoriac o tom že plomby boli robené naozaj zle keď sme sa ani zubnou niťou nevedeli dostať medzi zuby.

piskootka
3. apr 2025

80 e väčší kaz

koniarova
3. apr 2025

Poď 100 eur už som roky nešla.