Červené svrbiace fľaky na tele
Ahojte stretli ste sa s ničím takýmto mam to asi mesiac cervene opuchnuté svrbiace fľaky po celom tele ruky chrbát nohy plecia proste všade,brala som zodac tablety neprešlo potom som začala brať claritine tablety tiež nepomáha natieram fenistilom gélom ale ani to nepomáha vždy sa mi spravia nové a nové pupaky ku doktorovi sa viem dostať až budúci týždeň,len ci ste sa z niečím takým stretli ďakujem za každú odpoveď

@daniela400 nemôžu to byť štípance napr. od komárov?
@mdse to som si myslela aj ja ale mame v zastrcke reid proti komárom sieťky na oknách a večer som kontrolovala izbu pred spaním a nikto okrem mňa to nemá ani muz a ani deti len ja som takto na tom,a je to aj na takých miestach ktoré mam zakryté oblečením tak som potom vylúčila komáre
Píšeš, že sa robia stále nové…a tie staré miznú?
Ak sa nedá skôr ísť lekárovi a svrbí to, zavolaj na pohotovosť.
Keď som šla ortopedovi a neušla sa mi časenka, sestrička povedala, aby som šla na pohotovosť
Píšeš, že sa robia stále nové…a tie staré miznú?
@jazula áno tie staré miznú a spravia sa nové,po tých starých ostanú take hnedé male fliačky ako take modriny,nikdy v živote som take niečo nemala
@jazula áno tie staré miznú a spravia sa nové,po tých starých ostanú take hnedé male fliačky ako take modriny,nikdy v živote som take niečo nemala
@daniela400 skús chat gpt, fakt. Mne minule poradil dobre, mala som tiež kožný problém a tá konkrétna vec mi nenapadla. Diagnostikoval správne.
@daniela400 skús chat gpt, fakt. Mne minule poradil dobre, mala som tiež kožný problém a tá konkrétna vec mi nenapadla. Diagnostikoval správne.
@mdse áno chat gpt používam aj ja 😁 napísal mi niekoľko diagnostik ze co to môže byť a aj lieky aké mam užívať podľa neho som išla,ale nepomohlo mi ani jedno z toho co mi radil inak ho využívam fakt často lebo aj mne pomohol keď som mala problém iný,lebo môj doktor je taky ze keď chodím a dýcham tak som zdravá a ešte k tomu ze som mlada mne nemoze byt nic takto mi povedal 🙄 tak si idem pondelok len pre doporučenie ku alergologovi nech mi dá

@daniela400 nemôžu to byť štípance napr. od komárov?