Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Baby,ja veľmi rada čítam keď sa ozvete.Dnes som bola na usg brucha,všetko v poriadku.Teraz som v robote.
Pani o ktorej sem tam píšem je tiež úspešne po kontrole kompletnej. A chvála Bohu všetko OK. Tak skvelé. Prajem krásne sviatky.
Dievčatá krásnu adventnú nedeľu Vám prajem.
Krásne sviatky všetkým. Hlavne aby boli plné pokoja a zdravíčka.
Dievčence prajem Vám všetkým krááásne a pokojné sviatky, havne veľa zdravíčka !!! ❤
Pekné prežitie Vianočných sviatkov želám všetkým.
Krásne Vianoce a hlavne zdravie vám prajem všetkým dievčatám ktoré ste ma tu podporovali počas liečby 💖💖💖
Pripájam sa dievčatá prajem Vám krásne sviatky a nech nám zdravíčko slúži

dievcence, nejako sa nam to tu rozpadlo, mozno dobre, mozno nie, neviem..., rozpustit to oficialne? Zelam Vam nielen pekne sviatky a vela, vela zdravia, ale aj sil, zvladnut vsetko, co sa teraz deje. Zla doba, nebudem to rozpitvavat, vsetci v nej zijeme, vieme. Mozno ste tak isto unavene, vycerpane a znechutene ako ja. Mozno i mate strach z buducnosti, ako ja. Coze, my starsi uz mame co-to odzite /tazko sa mi to pise/, ale ti mladsi a deti....Ou, co im tento svet pripravi?
Takze k zelaniu pripajam tuzbu po ludskosti, empatii, laske k cloveku a pochopenie k jeho chybam, ktore teraz akosi vystupuju viac a viac. Nech stretate dobrych ludi a mate pekne dni 🌞 a ak budete mat chut a cas, napiste, potesim sa.