icon

Chlorella a zelený jačmeň

elka28
7. jún 2012

uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem

iwiik
22. mar 2015

Ahojte, kto by mal záujem, viem poskytnúť viac informácií k chlorele a mladému jačmeňu, prípadne aj bezplatné poradenstvo. Kontaktujte ma na e-maily:
ivapotBB@centrum.sk

vieraspacka
11. apr 2015

Tento mesiac máme výbornú akciu s Energy. Všetky zelené potraviny sú v akcii 1+1 ZDARMA. Platí len v apríli:
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...

klaudi2
12. apr 2015

@monasi Ahoj, mohla by si mi poradiť, dcérka má 2 roky ekzém na rukách, aké dávkovanie chlorelly a jačmeňa jej môžem podávať a od akého výrobcu?

klaudi2
12. apr 2015

@laura777 Ahoj venuješ sa ešte poradenstvu s GW, potrebujem objednať výrobky a pomôcť s dávkovaním, ďakujem.

monasi
13. apr 2015

@klaudi2 Ahoj, nechodievam sem casto, samostatna chlorela a jacmen iba odmoria organizmus a tym sa nebude zanasat pokozka, o tom je ekzem. Ak chces viac info, poslem ti do IP, nebudem tu burat marketing damam co to predavaju :DDDD

monasi
13. apr 2015

@klaudi2 a pokial nema osobnu skusenost s ekzemom, tak by som si nedala radit davkovanie..... lebo to nedopadne dobre!

monikamajova
13. apr 2015

@klaudi2
@monasi ja to beriem vyše 12 rokov...moni ja neviem či si to niekedy jedla a pila..ja mám GW...no ja som to mala medzi prvými na SK a vedy to nik nepoznal a smiali sa mi všetci do radu..no potom ked videli ako mi to pomáha a počuli o tom po 4 rokoch v telke zmenili názor....no svoju skúsenosť ti zhrniem takto jednoducho :
naše telá sú nesmierne inteligentné.
ja potrebujem vytvoriť podmienky pre riadne fungovnie tela...
keď som hladná, smädná, špinavá a niekto po mne niečo bude chcieť, tak ho pošlem kdekade 😉 . a v tele mám miliardy buniek, ktoré sú / pri našom spôsobe života/ hladné, smädné, špinavé.
riešenie:
1. nasýtiť - nutrične- nepoznám nič komplexnejšie ako trávy a riasy
2. vyčistiť - keď má telo prostriedky /výživu/ uprace si pomocou vlastnej inteligencie
3. môj imunitný systém začne dávať veci do poriadku - lepšieho lekára pre seba nemám...

skrátka to sú potraviny...a je na každom čo si dalej zvolí a aké si zvoli či čisté alebo s prímesami....toto je základ...viac v mojom fotoblogu...

a pred 4 rokmi 12 r. som o žiadnom internete ani nechyrovala ..lebo sme ho tu nemali... 🙂

klaudi2
13. apr 2015

@monasi ahoj, prečo píšeš, že to nedopadne dobre, nestraš :(

klaudi2
13. apr 2015

@monikamajova ďakujem a s tebou súhlasím!!! 🙂

monikamajova
13. apr 2015

@klaudi2 zázraky sa dejú každý deň 🙂
každá choroba sa dá vyliečiť ale nie každému sa dá pomôcť....chce to čas,trpezlivosť,prírodné veci nie sú zázračná tabletka,ktorá lieči na počkanie..a najťažšie je zmeniť niektoré veci,nie kúpiť to,(lebo v kredenci to nezaberá ) 😉 ale vydržať.. 😵

monasi
13. apr 2015

@monikamajova Mila Monika, pekna pesnicka ale riesila si a zazila si realne ako sa sprava ekzem ak nasadis chlorelu a jacmen? Zmizne to uplne? Prepac, ale s tebou som na tuto temu uz komunikovala, ja beriem chlorelu dlhodobo a poznam velmi dobre co dokaze realne riesit/ neriesit! Nie je vsemozna! Mam za sebou 2 tehotenstva s nepretrzitim branim chlorely a jacmena a cele druhe tehotenstvo som aj kojila a kojim doteraz. Moje deti jedia chlorelu a jacmen od 5 mesiacov, odkedy sme zaviedli prikrmy. Takze hovorit niekomu, ze to pomaha na ekzem - dovolim si povedat, ze vyrazne ekzem zlahci ale neodtrani!

monasi
13. apr 2015

@klaudi2 lebo mam realnu skusenost s podavanim chlorely a jacmena u mojho dietata - od 3 tyzdnov do 8,5 mesiaca sme riesili rozsiahly atopicky ekzem - mokvajuci po celom tele - infikovany kvasinkovou infekciou - kto to nezazil - nevidel, nevie o com hovorim....

monikamajova
13. apr 2015

@monasi Moni,my máme ekzém v rodine a je ich veľa druhov...to je super a kludne na vašom mieste by som zvýšila dávkovanie...napíš mi do IP kolko toho dávaš deťom...aj sebe....len to dalej berte,jedzte a pite a vydržte....ja sa nejdem s tebou hádať ani ti nejako protirečiť,len je to cesta na dlho...závisí od dávkovania,no AE má veľa príčin a to sa nedá vyliečiť zo dňa na deň...ten od koho si to kupuješ -tak nech ti pozrie recepty od lekárov na ich stránke kam sa ja nedostanem,mokvajúci ekzém a kludne by som si tam rozdrvila jačmeň alebo chlorellu do mastí...je tam aj podrobne rozpísané v akom pomere...a na kvasinky si skús zohnať tie tibi kristáliky - ja by som ti ak môžem- doporučila za kamarátku,bratranca a susedu čo majú AE.-.aby si rozdrvila chlorellu do mastí ktorá vám pomáha aj potierala s tými krystálikmi...a tieť je to vhodné piť..to sa nepredáva ale daruje 🙂

monasi
13. apr 2015

@monikamajova Monika, len tak medzi nami dievcatami, objednavam si to na priamo z GW a ty si tiez odo mna brala len tak medzi nami :D Sorry, ale toto nie je realne poradenstvo ale hladkanie zufalych matiek na MK! Na atopicky ekzem su tu ini ludia na MK - a hlavne maju na to vzdelanie.
Okrem ineho... drvenie chlorely a jacmena? Vies mi povedat, ked ideme na tak tenky lad .... aplikovanie transdentalne (cez kozu pre tych co nevedia), aku velkost molekuly ma chlorela a jacmen?? Ked si myslis ze prejde cez membranu pokozky?

monasi
13. apr 2015

@klaudi2
tu je kontakt na dámu s velkym D - co pozna spravanie sa atopického ekzemu od A po Z....
riesi od stravy po vonkajsie osetrenie - vsetko, vratane fakt tazkych pripadov uz vhodnych na hospitalizaciu.

https://www.modrykonik.sk/blog/kam.zyk/

monasi
13. apr 2015

sorry - maly preklep - ide o transdermalnu aplikaciu a nie transdentalnu... to by este len dopadlo :D

monikamajova
13. apr 2015

@monasi aha, Monika,ja už si spomínam... 🙂
raz som si od teba kúpila lebo som súrne potrebovala...
áno,je to priama skúsenosť a nielen našej susedy ...a nič tým nepokazíš...a na ten tenký ľad -
ja by som napísala priamo lekárke alebo lekárovi na GW - ja sa nehrám na múdru,ten,od koho si to berieš isto má na ňu kontakt,poprosila by som ju o údaje aj lekárske štúdie,materiály aj CD k AE... a ona je kompetentná ti to vysvetliť a povedať o molekulách..kedy ako často a v akom pomere.....ja ked som mala na koži hnisavé rany a vredy tak som si tam nasypala jačmeň alebo chlorellu...na základe chlorofylu...a pomohlo..aj na hnisavé vredy a vyrážky.....ja poradenstvo robím zo svojich skúsenosti a radím a pomáham najlepšie ako viem..

a prečo teda nechceš povedať aké máte dávkovanie ZP ???...ak si registrovaná -musíš mať viac info ako ja..
a ten link čo si dala na tú pani - jej fotoblog je prázdny...škoda...mohlo by sa pomôcť aj iným ☹

monasi
13. apr 2015

@monikamajova to je osoba, ktora sa zaobera stabilizaciou atopickeho ekzemu u malych deti...

monasi
13. apr 2015

@monikamajova co sa tyka davkovania - moje deti chlorelu jedia aj 15ks denne a niekedy aj viac.... a ekzem sa ukazuje na zaklade toho čo jeme. Takze to je pre mna jasna odpoved.... chlorela dosiahne ciastocne zlepsenie, nevylieci vsak.

mikibe
14. apr 2015

aloe rieši každú bunku a čistí ,dodáva telu potrebné minerály a aminokyseliny 🙂

gwynet
14. apr 2015

Já nedám na Chlorellu dopustiť!!!! Aj mojej dcérke pomohla v liečení atopického ekzému a posilnila imunitu. A to tak, že keď je chrípkové obdobie tak nás to obchádza. Ja používám 10 tablet ráno na lačno a 10 tablet večer. Dcerke homeopat odporučil 5 tablet ráno na lačno a 5 tablet večer.

monikamajova
14. apr 2015

@mikibe áno,súhlasím 🙂 ja potvrdzujem že je super jačmeň chlorela + aloe...vlastná skúsenosť 😉 ...mne to veľmi pomohlo pri pleti...len o tom to je,že čokolvek pridáš k ZP tak tie ZP sú základ + aloe je bylina a prírodné veci sa nebijú...a je na každom ako si vyberie...

monikamajova
14. apr 2015

@monasi Moni,rob ako cítiš. Ak budeš 9 rokov čakať na dieťa a všetci ti budú tvrdiť, že ho nikdy mať nebudeš, tak možno pochopíš, aké posolstvo odovzdávam.
Podľa mňa je 15 málo...tolko ja dávam malému 4 r. na ráno ked ideme do školky a je zdravý nikdy mu nič nie je a bol chorý len tak,že má nal 1x nádchu..moja 7 r. dcérka si dávkuje sama,ráno zje 15 a cez deň to nechávam na ňu...na to,aby si vedela,že máš jačmeňa dosť,potrebuješ dávku aspoň 3-4 x denne..ked mi je zle,ja si dávam polievkové lyžice...
chlorella sa "dávkuje" tak,že na "základ " musí byť vkuse zelená stolica...to je prvý krok a a 2. krok je že mali by byť oranžové dlane...Poznám ľudí,ktorým sa to podarilo za 3 mesiace a niektorým,ktorým za pol roka...Konkrétne moja sesternica dáva malému 5 r.- 40 chloriel denne pri AE a on si dávkujem sám..teraz pije jačmeň 2 x kopcovité lyžičky kedže chodí do školky ..no je tam potrebné zmeniť aj stravu čo veľa ľudí ochotných nie je vylúčiť určité potraviny... ja nie som expert na AE no viem,že do tých mastí to bolo aj Učebnici pre zelené potraviny a aj v tých materiáloch...Koža je najväčší detoxikačný orgán takže aspoň vdiíš čo všetko aká "bordel" má dieťa v sebe a že to potrebuje dostať von...napr. mne alergia po užívaní ZP "zmizla " za 2,5 roka..doteraz nemám žiadne príznaky ani prejavy...a podobne je to aj s AE..ja netvrdím a ani nebudem nasilu nikoho presviedčať že za pár mesiacov..

.každé telo je iné a a každý sme individuálny...
Ja to vnímam tak,že ZP sú základy domu,okná a dvere sú napr. liečba -terapia- strava, prírodné maste ktorým sa AE natiera,detox náplaste,oleje..apod. a strechu tvorí psychika...to je duchovná príčina prečo človek má AE ( alebo inúchorobu )..napr. si daj do gugla duchovná príčina AE ako treba dieťa hladkať napr. a pozitívne formulky napr. podľa Lius Hayovej...tak by som dnes išla na to ja ...

ako hovorím,rob tak,ako cítiš,ved je tu veľa skupím o AE paleo strava čojaviem čo ešte...ja som tam kde som preto,lebo som to nevzdala skúšala hľadala...ty si nájdi to svoje...máš základ ZP a teraz na tom stavaj..

suzanecka1
12. máj 2015

chcela by som sa dať ja s malým 6r na užívanie chlorelly ale neviem sa v tom vysomáriť akú značku a dávkovanie? nájdem nejaké poradenstvo v piešťanoch? pre seba to chcem kvôli otehotneniu, mám problémy v imunite zvýšené NK bunky a malému teraz zistili nedostatok železa, doteraz mal imunitu viac menej v pohode ale chcem mu ju posilniť, vďaka za rady

marissasa
12. júl 2015

@monikamajova ahoj, mozem ta poprosit info, alebo teda, mozem si nejsko cez teba objednat? ktoru znacku zastupijes? Je toho plny net a neviem sa rozhodnut. Kludne IP. A z davkovania som tiež zmatena. Dojcim a mam 17 mes synceka. kolko mu toho mozem prosim dat? dakujem

monikamajova
13. júl 2015

@marissasa ja užívam GW už 13 rokov a čo sa týka dávkovania -áno píšem IP..je to individuálne 🙂

kviotecek
15. júl 2015

@laura777 ahoj mozem jest chlorelu bez jacmena mam tu od GW na oble je ze mozem si dat 20 tabliet za den ja som si dala dnes 10na lacno mam to zvysit ? dakujem za odpoved

marikalysik
23. sep 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

ja som užívala chlorellu len dvakrát v živote ale čo môžem odporučiť tak tree3chlorellu tá mi pomohla viac

ellaayezko
26. nov 2015

Zdravim, chcem sa len opytat kto mi moze podat informacie ohladom chlorelly? Dakujem. 😉

ariannazara
26. nov 2015

Ja uzivam tak som zvedava 👌