marikalysik
icon
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.
marikalysik
•
31. jan 2017

proti vsiam sa neda nijak chranit, iba preventivne kontrolovat hlavu, uchránite dieta len tak ze ho zamknete doma 🙂 citala som ze orthosan je dobry na vsi ale kedze je pre psov pride mi divne davat ho detom na hlavu, preto volim radsej liquido duo forte

marikalysik
•
28. nov 2016

treba vysadiť mlieko to zahlieňuje a podporuje kašeľ a začať používať stopkašeľ sirup proti kašlu, je bylinný a deťom dobre zaberá

marikalysik
•
31. okt 2016

u nas doma teraz fici pre deti imunit hliva jack hlivak s rakytnikom; na podporu imunity hlavne pred zimou

marikalysik
•
27. apr 2016

mamicky skuste proti chrapaniu sprej pssst, dala som ho muzovi parkrat a je perfektny!! zvysok noci bol zakazdym kludny 🙂

marikalysik
•
24. apr 2016

ja som mu kúpila Pssst v kekárni je to ústny sprej, dobre pomáha, je to 100x lepšie 🙂

marikalysik
•
18. okt 2015

užiť clavin, nie je to liek tak nemá vedľajšie účinky, nie je škodlivý a akurát tak pomôže 🙂

marikalysik
•
23. sep 2015

ja som užívala chlorellu len dvakrát v živote ale čo môžem odporučiť tak tree3chlorellu tá mi pomohla viac

marikalysik
•
29. aug 2015

Takto keď je niekto celý deň na nohách odporúčam aj v priebehu dňa aj večer natrieť nohy priessnitz gélom na žily a cievy a na chvíľu si ich vyložiť. Mne to pomáhalo.

marikalysik
•
25. aug 2015

@alk05 nepochopíš kým nezažiješ... keby ťa život postavil do takej situácie otvorili by sa ti oči... keby bolo keby

V diskusii: Interupcia
marikalysik
•
28. júl 2015

mama keď čakala mladšiu sestru s tým tiež mala problémy, je to bežná komplikácia tehotných 🙂 po pôrode začala užívať nehormonálny ive inkontinstop a pomaly ju to prešlo a úplne sa vyzdravela z toho ;)

marikalysik
•
27. júl 2015

na kŕčové žily odporúčam vyskúšať priessnitz gél, keď som ho ja používala veľmi mi pomáhal, príjemne sa vmasíruje chladí a pomáha pri opuchoch ;)

marikalysik
•
26. júl 2015

Dobrý deň, u nás sme ten problém riešili trošku netradične, stále dokola sme mali vši v škôlke a keďže bývame v menšom meste, kde je len jedna škôlka dať deti do inej by bolo problematické. Tak sme sa vyzbierali mamičky a kúpili šampóny v lekárni liquido duo a v škôlke poumývali všetkým deťom vlasy a poprali veci... bola to makačka ale zbavilo nás to problémov 🙂

marikalysik
•
11. júl 2015

ja som takisto podstúpila interupciu a síce každý deň nad tým rozmýšlam, neľutujem to.. keď som si mala vybrať medzi životom slobodnej matky bez zabezpečenia, nakoľko síce som mala dlhší vzťah, ale s človekom, ktorý pri slove tehotná zbalil kufre a odišiel, alebo išla na interupciu a začala nový život od začiatku urobila som správne... príbeh žien je rôzny, ale netreba odsudzovať ženy, ktoré podstúpia interupciu, nechodíme v ich botách a nevieme čím si prežili, prežívajú a musia prežiť... každá ma na to svoje dôvody, niekedy sa rozhodnú dobre, niekedy zlé ale moralizovať ich je kruté a bezvýznamné... žena bude na to myslieť do konca života, avšak nie vždy je chyba takéto rozhodnutie

V diskusii: Interupcia
marikalysik
•
29. jún 2015

Ja som ho použila len raz nie je zlý, no radšej mám novosil gél ten mi príde silnejší

marikalysik
•
29. jún 2015

na hemoroidy je zaručene najlepší hemostop, skúšala som toho viac ale nič mi tak dobre nezaberalo ako gél hemostop, aj lekárka mi ho doporučila

marikalysik
•
25. jún 2015

my dávame aj obklady ale používame aj gél novosil, závisí aj od toho čo poštípe a aký veľký je opuch 🙂

marikalysik
•
24. jún 2015

hemostop gél, dubová kôra, viac hygieny, vlákniny a vody a hlavne veľa trpezlivosti 🙂

marikalysik
•
21. máj 2015

Mne veľmi pomohol na hemoroidy hemostop micron s gélom, bolesť a svrbenie postupne ustupovali až nakoniec som sa hemoroidu zbavila a už sa mi nevrátil 🙂

marikalysik
•
15. máj 2015

Na vonkajšie hemoroidy sedavé kúpele v dubovej alebo bukovej kore, lopuch a repik sú tiež fajn a hemostop gél, ten hneď upokojuje a sťahuje hemoroid dnu 🙂

marikalysik
•
30. apr 2015

Mne pomáhal elasti-q exclusiv proti striám, zjemnil mi aj tie stresy, ktoré som už mala a určite mám bruško stokrát lepšie ako keby som ho nepoužívala 🙂

marikalysik
•
27. apr 2015

najlepší z tých čo som skúšala počula videla je určite Elastiq krém a aj olej je super 🙂

marikalysik
•
27. apr 2015

Bepanthen???už som o ňom čítala, ale dala som prednosť radšej Elastiqu, aj moja lekárka mi ho odporúčala a nemám mu čo vytknúť. Perfektný krém 🙂

marikalysik
•
23. apr 2015

mne perfektne zabrali vitamíny donnahair, pre mňa plus že tie vitamíny, ktoré obsahujú nie sú len na vlasy ale celkovo aj nechty a podobne 🙂 odporúčam

marikalysik
•
17. apr 2015

jedine ElastiQ na strie 🙂 mne pomáha

marikalysik
•
10. apr 2015

Treba vždy užívať popri antibiotikach aj laktobacily tak ako píše aj beethoven, ja užívam laktobacily swiss imunit a vďaka tomu nemám žiadne problémy so žalúdkom či črevami 🙂