Chlorella a zelený jačmeň Green Ways
Prosím aké máte skúsenosti s chlorellou a zeleným jačmeňom? Ja ich užívam od októbra a žiadné veľké zmeny nepociťujem. K tomu som v decembri mala takú chrípku so zápalom stredného ucha ako ešte nikdy predtým. Je to aj dosť drahé brať či nebrať ďalej? ďakujem za názory 😀
@kmadeleine aka je prosim cena s poštovným?
@luciaorif už to nie je aktuálne, už má nového majiteľa 🙂
Davno som tu nebola ,,chces este vediet cenu....
A kto ma noveho majitela .....?..
@sukienka27 Moja chlorella, ktorú som tu hore vyššie ponúkla a odpovedala som tým na otázku @luciaorif
Cena produktov od GW je 48 eur/ ks. Poznám to už roky. Beriem ich zvyčajne na jar a na jeseň ak to niekto nepozná - http://www.dobrezdravie.sk/blog/produkty-green-...
Ak by ste niekto chceli chlorelu alebo jacmen od GW, mám.... mám to aj v bazáriku, keby niekto chcel vedieť, ako to vyzerá.....
Chcela by som sa spýtať..ak by som brala chlorelu,,ci pomozem mojmu dvojmesacnemu synovi,ktorého kojim ,,ma silnú anemiu.alebo to nejde do materskeho mliecka?Ďakujem
Ii pol ptc.
,,,😃 nbv kg,Bgtntmingvewwqqgfjoíel
Ahojte,, neposuva niekto jacmen a chlorella, alebo kde sa dajú kúpiť lacnejšie?
Ahojte.je tu este niekto kto uziva gw a venuje sa tomu?rozmyslam ze zacnem uzivat.uz som bola aj na prezentacii.nasledkom operacii idem do prechodu a nedari sa nam otehotniet uz vyse 2 rokov.
Tieto produkty su kvalitne.
Pozivam dlhodobo.9 rokov!
Pouzivala som ich i pocas tehu,pretoze som ich uzivala i pred tym a mala som zdrave deti s peknou hmotnostou a ziadne problemy.ak mi nahodou dosla chlorella, hned mi vyskocilo zelezo a gynekolog mi predpisal Fe z ktoreho zapekalo.
Nasadila som chlorellu a bolo po probleme.
Mala som davno pred rokmi zenske problemy,zmizli po par mesiacoch uzivania green ways.Ma vela vitaminov a moj nazor je-ze aj ked spenat cerstvy a stavy mozu nahradit dane vitaminy-otazne je-bude sa vam naozaj chciet odstavovat kazdy jeden den?
Samozrejme,vzdy sa ziada kratka pauza.
Ja uprednostnujem chlorellu,moj muz jacmen.
A este jedna vec:kto chce kojit a dlho, tak doporucujem uzivat.Pretoze je to cistejsi a urcite kvalitnejsi produkt ako doplnky z lekarne!
GW spusta mlieko rychlo,vela a urcite doplnia vitaminy,ktore potrebujete...
Dalsia vec...po zacati uzivania ZP sa spusta detox-preto sa moze zdat,ze ochoriete alebo sa vam zhorsi dany problem.Treba mat nastudovane..
Ako uzivat ...a vsetko okolo.
Ten kto to uziva ako sa mu chce,nemoze cakat zazraky.
Je to moj nazor.
U nasuziva cela rodina,este aj zvierata..lebo je to cisty produkt.
A sme zdraviiii.
Ale kazdy si musi skusit sam ...
Hadam ma kazdy svoj nazor a nie nazor toho ci tamtoho lekara,aj ked Bukovskeho.
@mirka1478 u mna su dostupne ak by si chcela
@chrobaaacik uz mam kupene ale mi to nechuti.neviem ako sa donutit.myslis ze to ma zmysel uzivat ked dokazem zjest za vagon zeleniny?
@mirka1478 aj ked zjes vagon zeleniny, ani zdaleka nedostanes do seba tolko zivin, lebo v dnesnej zelenine uz nie je takmer nic. Ak mas svoju zeleninu a ovocie bez postrekov, klobuk dole.
Zdravím dávaj obj.aj nejaká vzorka ?
@kittynnkaa nie, vzorky nemaju a zo vzorky ani mat nic nebudes. Zmysel to ma vtedy, ak to uzivas min. 3 mesiace 🙂
Prosim vas tie,co ste uzivali chlorelu a jacmen,zlepsili sa vam vysledky? Hlavne ta chlorela ma trapi davat 48 v podstate za nejaku riasu sladkovodnu... uzivam ju pol roka a nespozorovala som,ze by som sa citila lepsie. Uvazujem zacat uzivat aj jacmen ten sa mi zda,ze ma vyznam,ale o chlorele si myslim,ze ozaj len zarabaju na naivite ludi

Clorelu a zeleny jacmen uzivam od GW aj ja musim povedat ze mne osobne neskutocne pomohla ,zo zaciatku to trosku trvalo kym zabralo ale pekne a ist som z toho vysla,,,dokonca sa mi polepsila ak akergiu ,ked si spomeniem to kychanie a plny nos ci v lete ci v zime,,,tak mam dost ,,teraz he to super ale stale uzivam aj jedno aj druhe ,,urcite odporucam kazdemu jedmemu cloveku pomoze to ,,