Chodím po lekároch, ale necítim sa dobre
Cítim sa zle...ráno mi je úplne blbo ako keby som bola trhu niesom...poobede lepšie večer zas nie...každý večer sa teším keď zalahnem a môžem späť....najradšej by som len spala...neviem čo mi je akého lekára navštíviť stále má niečo boli.
Doma mi už hovorí,že som hypochonder.
Aj teraz mám ako keby tlaky v hlave...
chodis do prace ? nemoze to byt depresia
@sima338 neviem čo robiť,chcem byť človek ako som bola dva mesiace do zadu tešila sa zo života😢😢
@loginexistuje som doma už 8 rokov.
a mas male deti ? preco nepracujes ?
a to je práve to....máš priveľa času na seba....ak si zanepráznená, tak sa toľko nezaoberáš sama sebou....
Máš koníčky?
@loginexistuje mam dve detičky čo chodia do školy...synček má problémy s klobikom takže sa liečil ale ešte to nieje úplne fit..takže som doma...lebo to čo sme behali po rehabkach lekároch by mi nikto netoleroval.
@zmrzlinka2021 venujem sa rodine domácnosti a vlastne nič. Iné deti rodina muž domácnosť....a momentálne som úplne asi zrelá na psychológa...stale má niečo boli stále chodím po lekároch...a neviem čo si mám myslieť už sama o sebe....mám strach ,že som chorá..
@mogaa neviem čo urobiť aby som bola tá čo som bola ....
asi by som skusila psychiatra a psychoterapie ak mas depresiu potrebujes liecbu
@loginexistuje to sa ako vybavuje?musím mať odporúčanie od obvodného ..
@loginexistuje a neurobia tam zo mňa cvoka?
nie nemusis mat odporucanie na navstevu psychiatra treba sa objednat a nie nevyrabaju tammcvokov 😉
proste ti mozno chyba nejaka latka v mozgu a treba ju doplnit a ty sa budes citit dobre a zacni si potom hladat pracu aby si sa tolko nepozorovala bude dobre uvidis
Ahoj,bola si u gynekológa?ja mám takéto isté problémy,ráno ma aj napína na vracanie a zistili veľku cystu.Z toho som bola unavená neskutočne,ale teda ja mám už 52 rokov.
nemas svoj smer a privela volna cez den na zamyslanie sa, ak to neprejde chod za psychologom
Najprv asi konzultovat s obvodnou - odber krvi, ci nie su odchylky, zapal kvoli tym bolestiam. Moze to byt stres a malo pohybu, ale moze to byt aj fyzicke a potom sa clovek aj zle citi. Asi preto je zauzivane - v zdravom tele zdravy duch... osobne by som riesila psychiku vtedy, ak neviem na nic ine prist, lebo jedno s druhym suvisi. Aj mna kazdy posielal k psychiatrovi a nakoniec mam hormonalnu nerovnovahu kvoli zle pracujucim vajecnikom a z toho prameniace ostatne problemy. Pekny den.
Pardon, v rychlosti mi uslo, ze uz chodite po lekaroch🤦 Ale je pravda, ze vsetko ma boli je prilis vseobecne a tazko radit, ked nevieme detaily a pisat tisic moznosti a rad na mk je na dlho. Moze to byt postcovidove alebo chripkove, moze to byt hormonalne, zapalove (na to by uz snad lekari prisli), takze sa treba odsledovat a vsetko si zapisat a patrat. Hypochondri maju malokedy skutocne problemy. Drzim palce.

skôr za tým vidím psychiku.