icon

Chodím po lekároch, ale necítim sa dobre

29. nov 2022

Cítim sa zle...ráno mi je úplne blbo ako keby som bola trhu niesom...poobede lepšie večer zas nie...každý večer sa teším keď zalahnem a môžem späť....najradšej by som len spala...neviem čo mi je akého lekára navštíviť stále má niečo boli.
Doma mi už hovorí,že som hypochonder.
Aj teraz mám ako keby tlaky v hlave...

sima338
29. nov 2022

skôr za tým vidím psychiku.

moncikamoni
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
29. nov 2022

chodis do prace ? nemoze to byt depresia

autor
29. nov 2022

@sima338 neviem čo robiť,chcem byť človek ako som bola dva mesiace do zadu tešila sa zo života😢😢

autor
29. nov 2022

@loginexistuje som doma už 8 rokov.

loginexistuje
29. nov 2022

a mas male deti ? preco nepracujes ?

mogaa
29. nov 2022

a to je práve to....máš priveľa času na seba....ak si zanepráznená, tak sa toľko nezaoberáš sama sebou....

zmrzlinka2021
29. nov 2022

Máš koníčky?

autor
29. nov 2022

@loginexistuje mam dve detičky čo chodia do školy...synček má problémy s klobikom takže sa liečil ale ešte to nieje úplne fit..takže som doma...lebo to čo sme behali po rehabkach lekároch by mi nikto netoleroval.

autor
29. nov 2022

@zmrzlinka2021 venujem sa rodine domácnosti a vlastne nič. Iné deti rodina muž domácnosť....a momentálne som úplne asi zrelá na psychológa...stale má niečo boli stále chodím po lekároch...a neviem čo si mám myslieť už sama o sebe....mám strach ,že som chorá..

autor
29. nov 2022

@mogaa neviem čo urobiť aby som bola tá čo som bola ....

loginexistuje
29. nov 2022

asi by som skusila psychiatra a psychoterapie ak mas depresiu potrebujes liecbu

autor
29. nov 2022

@loginexistuje to sa ako vybavuje?musím mať odporúčanie od obvodného ..

autor
29. nov 2022

@loginexistuje a neurobia tam zo mňa cvoka?

loginexistuje
29. nov 2022

nie nemusis mat odporucanie na navstevu psychiatra treba sa objednat a nie nevyrabaju tammcvokov 😉
proste ti mozno chyba nejaka latka v mozgu a treba ju doplnit a ty sa budes citit dobre a zacni si potom hladat pracu aby si sa tolko nepozorovala bude dobre uvidis

kormino
29. nov 2022

Ahoj,bola si u gynekológa?ja mám takéto isté problémy,ráno ma aj napína na vracanie a zistili veľku cystu.Z toho som bola unavená neskutočne,ale teda ja mám už 52 rokov.

zobaka
29. nov 2022

nemas svoj smer a privela volna cez den na zamyslanie sa, ak to neprejde chod za psychologom

srnka79
30. nov 2022

Najprv asi konzultovat s obvodnou - odber krvi, ci nie su odchylky, zapal kvoli tym bolestiam. Moze to byt stres a malo pohybu, ale moze to byt aj fyzicke a potom sa clovek aj zle citi. Asi preto je zauzivane - v zdravom tele zdravy duch... osobne by som riesila psychiku vtedy, ak neviem na nic ine prist, lebo jedno s druhym suvisi. Aj mna kazdy posielal k psychiatrovi a nakoniec mam hormonalnu nerovnovahu kvoli zle pracujucim vajecnikom a z toho prameniace ostatne problemy. Pekny den.

maria204
Autor odpoveď zmazal
srnka79
30. nov 2022

Pardon, v rychlosti mi uslo, ze uz chodite po lekaroch🤦 Ale je pravda, ze vsetko ma boli je prilis vseobecne a tazko radit, ked nevieme detaily a pisat tisic moznosti a rad na mk je na dlho. Moze to byt postcovidove alebo chripkove, moze to byt hormonalne, zapalove (na to by uz snad lekari prisli), takze sa treba odsledovat a vsetko si zapisat a patrat. Hypochondri maju malokedy skutocne problemy. Drzim palce.