Baby prosím poraďte lebo už si vlasy trhám som v 5 tt zo začiatku mi veľmi chutilo jesť cítila som sa super teraz zo dňa na deň je mi stále strašne zle na odpadnutie musela som dnes aj z práce ísť domov úplne sa cítim zle ale trvá ti tak hodinku a potom mi je lepšie a potom zase a takto dokola čo je dobre na tieto nevoľnosti ?
A ešte jesť to na čo máš chuť... proste netlač sa obedom za 30 minút... radšej si cely deň ujedaj z misky čo si navaris doma predtým...
Jedz častejšie a v malom množstve plus eliminuj to z čoho ti je zle
A veru vola pomáhala aj mne
Zengest. Kvapky z Doterry. Mňa zachraňovali celý prvý trimester...
Skus si kúpiť aj hroznový cukor.
Mne pomáhalo hlavne casto jest, ráno keď som sa zobudila hneď som mala pri posteli roztek, ten som zjedla a aspoň som mohla vstať z postele a netocila sa mi hlava. A takisto Pepsi mi pomohla prežiť dve tehotenstva
Nezačala si brat volake tehotenske vitaminy? Mne tam bolo zo začiatku fajn a asi v 5-6 tt ked som zistila ze som tehotná som si kupila od Jamiesonu prenatal vitamíny a zacalo sa peklo. Trvalo týždeň kym som si uvedomila, ze to mam z nich 🤦
@barbie1981 moja neficala na roztekoch, ale na piskotkach🙂 a ešte na popkorne... to jedla na kilá... ale asi len 3 týždne...
@miiriaam tak to nejedz!
iba cola pomohla ako tak
Pepsi dobre vychladena....a vývar ...teda aspoň mne toto pomáhalo .... Veľa šťastia
@miiriaam ja som to mala z toho a polepšilo sa mi až na tretí deň po vysadení kym sa mi to všetko vyplavilo z tela. Nechcelo sa mi tomu veriť tak som si po par dňoch zase dala dva dni po sebe tabletku a znova mi bolo zle, mala som to určite z nich. Niektoré vitamíny tam majú niekoľkonásobne navýšene denné dávky, asi to nerobí dobrotu. Dávam si teraz len samotnú kyselinu listovú a občas Dčko, inak sa snažím kvalitne stravovať, snáď to stačí.
Mne ked bolo zle tak som si dala zazvorove cukriky alebo caj🙂
Mne tiez pomahala Coca Cola ale iba prava 😁 a lizatka pre tehotne z lekarne
@nikpa hej presne aj ja som to tak.. Ze dala som si asi týždeň a jeden deň som si dala a vyvrátila som vsetko za celý deň.. Potom som to 5dni nejedla a keď som si dala znovu, znovu mi bolo zle... Ale nejak som to tomu nepripisovala, ved zvyšujú sa týždne tak ja ze to naberá všetko na intenzite.. Ale teda neberiem ich lebo som čítala že aj veľké bábätká sú z toho a už ich ani nemam🤭🙀
mne pomohlo až porodiť
krekry alebo nejake susienky som mala vzdy pri sebe a ked som pocitila nevolnost hned som davala do ust.
Citrónová voda, alebo pomarančový džús, mineralka, mne pomáhal aj biely jogurt a cottage, ovsené sušienky som zvykla mat pri sebe, obvykle nalačno mi bolo viac zle, ako po zjedeni dačoho. Jednoducho to treba prežiť, pokiaľ nevracias nadmerne, tam už je riziko dehydratácie, lieky ti môže doktor napísať. Zazvorove lizatka sa dajú kúpiť, krekry, hlavne tekutiny si dopĺňaj.ono dakedy vyzerá,, že nič nemôžeš dat do úst, ale keď sa donútis, tak prejde aj nevoľnost. Inak mne asi najviac pomohlo horúce mlieko s Grankom, ale to zase pijem od detstva 😃😃.
Piť aj v noci ,keď ideš na wc zakaždým troška vody aspoň a hlavne pomalé vstávanie s postele a ak ti je ráno zle treba niečo zjesť mne to pomohlo.....je to kôli tomu,že ti klesla hladina cukru ale fakt hlavne vodu aj sa premôcť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Cola... a jesť veľmi malé dávky, každú chvíľku....