Choroba v okolí

30. sep 2021

Ahojte aj u vás je v okolí tak veľa chorých nemyslím na covid ale chrípka angína alebo prechladnutie u nás skoro každý má niečo v škole je polovica deti doma a už to sme chorý aj mi mame angínu ja manžel aj deti zdá sa mi ze od septembra je vecsia chorobnosť ako bola voľakedy včera sme mali ja manžel aj detí urobene pcr testy našťastie sú negatívne a mame iba angínu

ladybug138
30. sep 2021

Aj my sme boli chori asi tri tyzdne naspat...prechladnutie, ale nadchu sme mali prisernu, mna hlieny drzali este snad dva tyzdne...aj mi napadlo, ci to nebola delta, vraj sa trocha menia tie priznaky..

jaroe
30. sep 2021

ano. Imunita vacsiny ludi za uplynuly rok a pol "zlenivela", tak to teraz takto vyzera. Teda moj skromny nazor.

elizabet173
30. sep 2021

nie, myslím, že tak bežne, ako po iné roky

leeo
30. sep 2021

u nas doma aj v okoli tiez tak, velmi vela ludi chorych a drzi to aj 2 tyzdne. Deti boli v skolke dva dni a potom takmer cela skolka doma /deti s teplotami a soplami/, za nimi sme sa nakazili my dospelí /takmer vsetci rodicia rovnake priznaky/. Ja si myslim, ze to moze byt tym, ze sme sa vdaka ruskam stali "sterilnymi" no a deti v skolke bez rusok to roztocili. Iba nehapem tu kratku inkubacnu dobu... alebo fakt to bol pre nasu imunitu sok. PS: robila som si test doma a covid to nebol.

sono2
30. sep 2021

Tak, čo ja viem?
My sme neboli chorí ako začala corona
Dcéra chodí do škôlky stále, mladšia je doma, muž robí. Chodíme kade tade.

janba
30. sep 2021

Jasne. U nas bola zavreta cela skola. Aj korona, aj chripka.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ejanjelik
1. okt 2021

@jaroe presne toto som vravela