Chronická insomnia
Mal niekto ? Potrebujem poradit
@zlaticko_no1 čo si užívala ? Kedy to začalo účinkovat? Bola si aj v spánkovom laborátoriu? Dostala si sa z toho ? Mala si z tej insomnie aj zdravotnè problèmy?
Aj mňa to zaujíma, priateľ trpí nespavosťou... ale fest
@daniela2202 aj ja fest🙁ako to zvláda?
Byva to pri strese, zvysenom pracovnom nasadeni, psychickych problemoch, depresiach. Skus Melatonin, Lavekan..z prirodnych. Ak nepomoze, tak prakticky lekar ti predpise nieco na spanie. Hlavne treba identifikovat pricinu. Dodrziavat spankovu hygienu.
@stanulienkat moja príčina ze neviem zastavit myslienky ani cez den ani v noci a aj zvysene pracovne tempo, z prirodnych veci mi nepomohlo nic
Ja som to zazila. Neskutocny stres v praci, hlava isla aj v noci. Spavala som 3-4 hodiny, aj ked som bola na smrt unavena. Trochu to zmiernil Lavekan, sem tam Stilnox, Zopiclon na spanie. Pohla zmena prace. Ale spanok sa upravoval este skoro 2 roky.
@stanulienkat uplne presne ako ja , lieky vam pomohli tie ? Zopiclon …ako dlho ste ich uživala?
Raz-dva krat za tyzden 1/2 tbl. Bala som sa, ze si zvyknem. Niejedy som si dala aj obycajny Kinedril-ja z neho spim.
Ahoj, lieky na spanie sú navykove. Mne pomohli antidepresiva aj na myslienky aj na spanie
@missellis ake AD si uzivali ? Pomohli ti na spanok hned?
Ja beriem Citalec a asi po 3 dňoch mi pomohli. Oni sú také tlmiace. Ešte je taký aj Seroxat a veľa ľudí na nespavosť berie Mirzaten, ale z toho sa môže priberať.
@missellis mne doporucili trittico a zolpicon ale trasu sa mi ruky ,môže to byt nejak z toho ?
Neviem trittico som nemala ale mne sa triaslo ruky z úzkosti.

Ja mam. Co chces vediet?