Chronický zápal slepého čreva
Dobrý deň ,chcela by som sa opýtať či máte niektorá skúsenosť s chronickým zapalom slepého čreva , ak áno ako vám ho diagnostikovali , mám dlhodobé bolesti v pravom podprušku udierajúc do panvovej kosti a krížov , podstúpila som vyšetrenia sonno brucha ,rentgen,gynekológia , všetko bolo v poriadku , tento týždeň mi brali krv a moč , crp som mala 4 a v moči som mala zvýšené baktérie .Bola som aj na pohotovosti kde ma poslali na urológiu a tam mi predpísali iba antibiotika na infekciu v moči , ak máte náhodou niekto skúsenosť s chronickým zapalom slepého čreva na ktoré mám podozrenie budem rada za odpoveď , ďakujem
Ja som mala chronicky zápal, ale keďže som mala uložený slepak úplne hore, mňa bolelo cele brucho, skôr ako keby to bol žlčník. Aj som si celé roky myslela ze je to žlčník ak kým ma to nechytilo poriadne a doktom mi po operácii povedal ze to bolo chronické a v zlom stave. Ale ja som mala vysoké leukocyty aj crp, vysokú teplotu.
@pininka1 a na sonne je vidno že je zapálené črevo?
Moja švagriná nevedela 10r. otehotnieť a v kúpeľoch po vybratí žlčníka jej povedal lekár, aby si dala vybrať slepé črevo, že tam má zápal. Dala si a behom 2 mesiacov otehotnela.
@pininka1 a na sonne je vidno že je zapálené črevo?
@anonym_autor moja znama
Mala bolesti brucha, vsetko negativne, aj sono, crp a krv vsetko ok, urologia, gynekologia, neurolog, gastroenterolog, imunoalergolog, vyskusala milion diet, nic nepomahalo, sla na diagnosticku operaciu brusnej dutiny lebo uz fakt nevedeli co s nou a az pocas operacie ked pozreli slepe crevo sa chirurgovi na pohlad nezdalo tak ho vybrali a nasledne histologia potvrdila zapalove zmeny, odvtedy ziadne problemy
@anonym_autor ty vsak dober atb kedze mas zapal
@anonym_autor moja znama
Mala bolesti brucha, vsetko negativne, aj sono, crp a krv vsetko ok, urologia, gynekologia, neurolog, gastroenterolog, imunoalergolog, vyskusala milion diet, nic nepomahalo, sla na diagnosticku operaciu brusnej dutiny lebo uz fakt nevedeli co s nou a az pocas operacie ked pozreli slepe crevo sa chirurgovi na pohlad nezdalo tak ho vybrali a nasledne histologia potvrdila zapalove zmeny, odvtedy ziadne problemy
@taktotedanie a v akom veku to mala tvoja známa ?
@taktotedanie a v akom veku to mala tvoja známa ?
@anonym_autor okolo 35 mala, naozaj pobehala vsetko co sa dalo, vysetrenia na komplet vsetky a ked jej navrhli tu operaciu nevahala, nemala co stratit bolo to bud alebo
V tomto pripade to malo zmysel kedze chirurg mal vytrenovane oko a jednoducho sa mu ten “slepak” na pohlad nepozdaval pritom na zobrazovacich vysetreniach popisovany ako bpn

Ja som mala chronicky zápal, ale keďže som mala uložený slepak úplne hore, mňa bolelo cele brucho, skôr ako keby to bol žlčník. Aj som si celé roky myslela ze je to žlčník ak kým ma to nechytilo poriadne a doktom mi po operácii povedal ze to bolo chronické a v zlom stave. Ale ja som mala vysoké leukocyty aj crp, vysokú teplotu.