Čierne fľaky pred okom a točenie hlavy
Ahojte vyše týždňa mám čierne fľaky pred okom pri pohybe oka, od včera večera sa mi točí hlava ale som aj unavená a mávam chvíľkami pár sekundové taký riadny tlak za očami. Väčšinou len za jedným okom. Už sa dosť bojím zajtra idem na očné je to podľa vás vážne? Ak mi na očnom nič nezistia mám sa bat? Ja už neviem mám aj blokádu v krčnej chrbtici s tým idem v pondelok na neurológiu a denne veľa takých akoby vynechávanie srdca. Už si namyslam aj nádor.
@minenkaa teraz neviem či myslíš zo srandy či vážne? Keby mám nejaký nádor asi to nezistia
Bože ,ja sa ani nečudujem ,že svet upadá
@minenkaa akože nechápem ja som sa slušne pýtala ak ťa to teda obťažuje tak mi neodpovedal 🤦
Slusne som odpovedala ,z oči sa dá vyčítať veľa chorôb
Keď už toto nevieš ,tak čo ti napísať
@minenkaa no mne sa tak točí hlava a boli ma že ja veru dnes veľa toho neviem ale ďakujem
A bolesť sa dá zvládnuť? Zaberie na bolesť liek?
Určite treba ísť k lekárovi
Už si mala byt dávno u lekára
@dennissa16 dá sa zvládnuť ono to ani neboli vkuse to razom pár sekúnd za očami
@dennissa16 nedávam si lieky od bolesti.
@minenkaa veď čakám na termín aj to som 30 eur platila na očné
Na urgentne tmavá škvrna v zornom poli nie je sranda
@minenkaa no ja som v práci a mám to týždeň pri pohybe okom niekde som čítala že sklovcove zákaly čo vážne by to mohlo byť?
jasne, ze si namyslas nador. Napises priznaky do googlu a zomieras. Vsetci zomierame aspon 2x do roka. Neplas. Mozes mat len zapal oka a dostanes kvapky a pojdes domov. Ako sa bojis a si v strese tak sa ti nabaluju priznaky ktore nemusia mat nic spolocne s tym co ti je. Je to zo strachu co by ti mohlo byt.

Na očnom ti zistia všetko ,oko je okno do celého tela