Cítim pálenie pri močení. Mám ísť na pohotovosť?
Ahojte, neskutocne ma pali ked mocim... skusila som si odobrat vzorku mocu. Aza mna je hrozne bleda. Vas nazor? Co mam robit ist na pohotovost? Moze to byt vazne?

Urob si repíkový čaj (je proti zápalom).
Ten moč je OK. Ak je to zapal močových ciest treba veľa piť. Ideálne urologicky caj
vela pit treba ak mas doma urologicky caj tak sinuvar a pi
na pohotovost ak mocis normalne by som. esla max si zober prvy ranny moc a chod knlelarke ale je dobre mat doma na taketo pripady napr uroval a pod
moc na pohlad vyzera ok
Veľa piť , ráno vezmi vzorku moču a choď k obvodnej. Pokiaľ nemáš vysoké horúčky je to podľa mňa zbytočne. Pi nesladené vody. Urologicky čaj, brusnicovy .
Na pohotovosť nie, zajtra ráno ku svojej aj s ranným močom, cez noc nejako vydržíš. Zabaliť sa do teplého, urologicky čaj, urinal tabletky
Rano k obvodnej, vela vit a ak mas, zvys davku vitaminu C
uz si dostala dobre rady. este jednu,a k by si mala bolesti moc mechura, mozes skusit Algifen.
Na pohotovosť nie, stačí ísť zajtra k obvodnej. Moč zober so sebou (tento radšej vylej a ráno prines čerstvý). Pravdepodobne budeš potrebovať antibiotiká. Farba moču s tým nemá nič.
Ak si chceš uľaviť od bolesti pri močení, tak to rob pod sprchou, pričom si tam púšťaj slabý prúd vlažnej vody. Neboj, po pár dňoch to prejde.
Dakujem krasne baby kazdej, upokojili ste ma... rano zoberem cerstvu vzorku mocu a zbehnem k obvodnej. Nastastie Urinal som nasla. Este raz dakujem krasne.
Tiez suhlasim, hned rano k obvodnej. A s pitim vody to neprezen.
Tak bola som u obvodnej. Doniesla som sii ranny moc, ten podla a ten nebol v poriadku. Poslala ma na urologiu udajne potrebujem vyter z mocovej trubice. Pls je to bolestive?

Bledá je asi preto lebo si dostatočne hydratovaná. To mi príde ok.. to pálenie znie ako nejaký zápal močových ciest.. ale asi by som počkala do rána a išla k obvodnej. Opravte ma ak sa mýlim ale to na pohotovosť nepatrí