Pálenie a bolesť pri močení - skúsenosti

daduska28
18. apr 2021

Ahojte pred týždňom som mala zápal močových ciest. Chodila som stále na wc s tým že moču bolo málo. Začala som piť urologicky čaj a brala som take tabletky s brusnicami. Po troch dňoch to prešlo chodím na wc normálne nie často tak ako keby mi ten zápal prešiel. Ale vždy ma to Páli a bolí. Ráno keď mi treba na wc tak to bolí najviac. Počas dňa to je lepšie ale cítim že ma to stále bolí a Páli. Pri tom už nechodím často na wc a moču nie je maló ale tak normálne. Pred týmto zápalom som mala nechránený pohlavný styk s priateľom, približne 2 dni pred tým ako mi zápal začal. Ale bola som aj v robote pred tým a bola mi tam veľmi zima od nôh. Máte skúsenosti? Ďakujem za rady.

janinah
18. apr 2021

Ráno zajtra k dr.pre poriadne lieky.

marticka85po
18. apr 2021

Ked stale boli a pali,tak to bude na antibiotika.cim skor tym lepsie. Lebo ti nelieceny zapal moze prejst aj do obliciek a to uz je bolest veru prevelika aj s teplotami.

number19
18. apr 2021

Antibiotika. A potom riadny pitny rezim, min. 2l vody denne, zihlavovy caj a ako si pisala brusnice. Ale hlavne pit, pit, pit aby sa bakterie vyplavovali.

luccija
18. apr 2021

@daduska28 ATB treba

kawasakier6n
19. apr 2021

@daduska28 brusnice su o nicom..treba normalne antibiotika, sexualnu pauzu a na vecer pred spanim blokurimu 1x sacok rozpustit vo vode..cez noc sa najviac hromadia bakterie v mocovom mechuri..pri akutnom zapale sa 3x za den pije..nepoznam nic lepsie a to som sa s tym trspila skoro 10 rokov..blokurima mi vyrazne pomohla

ilovepizza
28. apr 2021

mne paradoxne pri zapale mocaku pomohlo teplo z elektrickej podusky.. velmi sa mi ulavilo.. ale na druhy den som si isla vypytat atb..