icon

Čo jesť po zubnej implantácii?

pindusa
11. sep 2025

Co jest na druhý deň

babushkaem
11. sep 2025

a ten implantat mas zasity, alebo ti dali rovno aj nadstavbu?

janka1224
11. sep 2025

Určite len niečo riedke aj pár dní a hlavne nehrýzť na tej strane kde je implantát.

minenkaa
11. sep 2025

Nič mliečne tri dni,inak normálne , len nehryzť tam kde to je zasite

anonym_966b24
11. sep 2025
@minenkaa

Nič mliečne tri dni,inak normálne , len nehryzť tam kde to je zasite

@minenkaa S tými mliečnymi je to blbosť. To sa kedysi hovorilo, ze mlieko bude kvasit, ale je to kravina. Navyše pri implantatoch sa dasno normálne zasije.
Takze tesne po - konzumovať skôr kasovite jedla, ideálne na druhej strane od implantacie.

sisska96
11. sep 2025
@anonym_966b24

@minenkaa S tými mliečnymi je to blbosť. To sa kedysi hovorilo, ze mlieko bude kvasit, ale je to kravina. Navyše pri implantatoch sa dasno normálne zasije.
Takze tesne po - konzumovať skôr kasovite jedla, ideálne na druhej strane od implantacie.

@anonym_966b24 Aj mne hovoril chirurg že to je blbosť, že sa nemôže mliečne, že stačí mäkké na druhej strane a hotovo,

minenkaa
11. sep 2025
@anonym_966b24

@anonym_966b24 keď mysliš,mne je to v podstate jedno,mne to chirurg povedal ,tak som napisala

anonym_966b24
11. sep 2025
@minenkaa

@anonym_966b24 keď mysliš,mne je to v podstate jedno,mne to chirurg povedal ,tak som napisala

@minenkaa áno verim, ono sa to verklikuje tak nejak automaticky roky rokuce, ale je to blbosť, ktorá už bola dávno vyvrátená. Praveze je lepšie keď si pacient dá jogurt, ktorý sa z takej extrakcnej rany vyplaví lahko slinami, ako keď sa naje nejakej tuhej stravy ktorá tam môže uviaznut. Len to je to, roky sa to takto hovorili a len málokto sa nad tým aj zamyslel

minenkaa
11. sep 2025
@anonym_966b24

@minenkaa áno verim, ono sa to verklikuje tak nejak automaticky roky rokuce, ale je to blbosť, ktorá už bola dávno vyvrátená. Praveze je lepšie keď si pacient dá jogurt, ktorý sa z takej extrakcnej rany vyplaví lahko slinami, ako keď sa naje nejakej tuhej stravy ktorá tam môže uviaznut. Len to je to, roky sa to takto hovorili a len málokto sa nad tým aj zamyslel

@anonym_966b24 mne napríklad tie jogurty nerobia dobre ,ono ako všetko záleží od človeka

joesvk
11. sep 2025

Praženica ,zemiaková kaša...proste čokoľvek čo netreba hrýzť, aby si zbytočne nenamáhala stehy

pindusa
autor
14. sep 2025
@babushkaem

a ten implantat mas zasity, alebo ti dali rovno aj nadstavbu?

@babushkaem a čo to je ta nadstavba?dal mi 2 implantáty, predné zuby nemám,a cele to mam zašité o týždeň idem na vybratie stehov.

babushkaem
15. sep 2025
@pindusa

@babushkaem a čo to je ta nadstavba?dal mi 2 implantáty, predné zuby nemám,a cele to mam zašité o týždeň idem na vybratie stehov.

@pindusa no mne ked robili implantaty, tak mi ich cele zasili dnu, nebolo na povrchu okrem sitia nic vidiet. a potom ked sa to zahojilo mi dali take capy. kamoske ked robili, tak mala hned, nie sice zub, ale tiez taky cap kovovy a sitie iba okolo.