Čo kúpiť - Rotoped alebo cyklotrenažér?
Prosim poraďte..potrebujem schudnut aj 30kg..prosim co na doma si kupit? Nieco stabilne.co máte doma? ĎAKUJEM KRÁSNE 😘
S rotopédom chudnutie viac baví. Na Bazos sa dajú kúpiť lacné šikovné stroje, ktoré sú vo výbornom stave a nezaberú veľa miesta.
Na 30kg schudnutie by som urcite sa iba nesustredila na rotoped, alebo to druhe. Na chudnutie nepotrebujes nic, tak ako bolo pisane jednorucky, kettlebells stacia a su uplna pecka. Na youtube je milion videi (napriklad sledujem kanal od fitnessblender, ten ma cvicenie od vymyslu sveta). Cvicenie treba obmienat, kombinovat, nie iba jeden styl cvicenia.
Strava je vsak najdolezitejsim faktorom. nie diety, ale zmena jedalnicka.neviem kolko vazis teraz, takze s cvicenim asi zo zaciatku opatrnejsie.
Ja som mala doma stepper a stacionarny bike. Na dvoch rukach mozem spocitat kolko x som na tom cvicila. Sluzilo mi to ako vesiak 🙊 drzim palce
Ked chces dat dole 30 kg, uprav stravu, zacni behat popripade bike (mna z behu bolia kolena tak chodim plavať) a cvicenie so svojim telom. Ja som tak dala dole za 3.5 mesiaca 20 kg. A pocitaj si kolko coho zjes. Zaklad je prijem mensi ako výdaj.

Podla mna radsej podlozku, 2-kilove jednorucky, kettlebell a pripadne posilnovacie gumy... Na kardio nepotrebujes drahy stroj. Aj ja som zvazovala eliptical, ale uprimne, bude ma to bavit aj o rok, dva? Pochybujem...