Čo mám povedať doktorke, keď chcem ísť na PN?
Chcem ísť na PN čo povedať DR aby mi hu dala ?
Z akeho dovodu chces ist na PN? Mozno keby si objasnila situaciu, tak by sme aj vedeli relevantne poradit.
ak si chorá, tak vieš čo máš povedať, vtedy ti "HU" dá a ak si zdravá, tak si poraď sama...
Hu hu, chod k psychiatrovi ak nemáš akútny fyziologický problém (chrbtica, operácie.... Etc) , dá ti odporúčanie (že si mimo a psychicky zle z prace, nespis, nejjes, máš úzkosť....) pre všeobecnú, a tá ťa nechá PN, ak to on odporučí, ale nenapísala si nič bližšie ci máš aj reálne pocit ze si vyčerpaná že ti je zle ci co je vo veci... Ci to čisto len ze sa ti nechce do prace alebo treba spraviť práce doma ci na záhrade a nechceš míňať dovolenku??? 🤔
No nedá ti HU...keď ti nič nieje, tak choď do roboty
no pokiaľ ti nič nie je , tak jedine pravdu, teda prečo potrebuješ PN....doktorka tiež nie je blbá a z výsledkov vidí či ti niečo je alebo simuluješ...
jáááj bez diagnozy a riadneho nálezu ti PN na mesiac dva nedá nikto😅
@aurorastone presne potrebujem pauzu aspoň 2 mesiace
tak si vezmi dovolenku.. neplatene volno ale nie PN ak ti nic nie je ...
@viestta ona odvody tiez plati, len tak mimochodom :D takze si ich len vybere :D
@mmonika dovolenku nechcem míňať a neplatené unas nedávajú
len vies, ze leto si moc neuzijes, ked budes musiet byt zavreta doma :D
inak neviem či si vôbec uvedomuješ že aj na PN musíš byť doma, lebo chodia kontroly zo SP a ak nebudeš doma a nemáš v tom čase vychádzku tak ti nevyplatia pN....ak chceš 2mesiace volno - tak požiadaj o neplatené volno alebo daj výpoveď a choď na UP čerpať podporu
@viestta tak ja by som bola najradsej kebyze nemusim platit nic a vsetko si nechat, takze kebyze idem na PN (ze som aj len unavena psychicky z prace), tak ma to vobec netrapi, lebo moje odvody su take obrovske, ze by som si mala pn davat pravidelne. Ale nedavam, lebo mam v sebe nejaku zodpovednost a zamestnavatelovi by som to nespravila. Ale ano, tiez mi vadia taketo pripady ako pani tu.
No pozri, neviem ake ocakavas odpovede. PNka sa nedava vtedy, ked si chce niekto v lete spravit volno a nechce minat dovolenku. Na volno sluzi prave dovolenka, pripadne si poziadaj o neplatene volno (a plat si pocas toho odvody). Alebo proste daj v praci vypoved ked nechces pracovat.
Vies, keby si napisala normalne okolnosti a bola by to ozaj nejaka tazka situacia, tak by sme aj radi poradili ako to riesit, ale cela tvoj akomunikacia je cista arogancia, takze nebudem podporovat takyto pristup a zneuzivanie systemu.
Ak by si mala trosku inteligencie v sebe, tak prides na to ako ziskat PNku. Len rataj s tym, ze je povinne dodrziavat liecebny rezim.
Podla mna sa niekto nudi...
PNku ti len tak nikdo neda a mimochodom musis sediet doma na zadku chodia kontroly a pridu ku kazdemu aj dvakrat ako nic, ked nechces robit daj vypoved a valaj si sunky
@mogaa no 🤣 preto píšem toho psychosa lebo mam reálny poznatok z môjho okolia 3 roky dozadu... Babenka rok na PN.. Nosila papiere od psych k všeobecnej a popritom stihla 3 dovolenky v zahraničí pri mori.... Teda ale musí mať na to nervy a gule to spraviť.... Pre mna by to oddych teda nebol furt sa nervacit ci niekto príde nepríde na kontrolu (jej teda nikto neprišiel mala šťastie) a potom sa dotahovat vysvetľovať a ešte pri najlepšom len vrátiť pnku bez pokuty... Ale ľudia robia kadečo ak majú na to žalúdok a nervy 🤦♀️
@viestta ja som sa pýtala na PN mojej obvodnej a to som bola vtedy 2 týždne KO kvôli brutal angine a stále som bola slabá.... a teda u nej by sa pnka nedala zaplatiť nakoľko volajú pacientov aj na posudkovu kľudne aj do roka a plus ona ma každý mesiac kontrolu z poisťovne co jej kukaju papiere a o licenciu isto nechce prísť kvôli niekomu kto chce PN len tak
Mne sa snáď len sníva 😄 PN lebo chceš dovolenku 😄 Nie je ti to trošku trápne? Sú ľudia ktorí majú reálne zdravotné problémy a pracujú aj tak a ty si potrebuješ zobrať voľno tak si dáš PN? Presne kvôli takýmto ľuďom to tu vyzerá tak ako vyzerá. Len vyciciavať systém. Je ti dúfam jasné že budeš musieť sedieť 2 mesiace doma na riti.
Daj vypoved a mas volno 😁
@kkovacovak ne nebudem
@martinkatinka tú mi rozstrhali
Tak kasli na papier a uz tam nechod 😁 poslu ti ju sami, tu vypoved 😉