Čo mi okamžite vyhladí vrásky?
Ahojte zienky, potrebujem vediet ze ci poznate niekto nieco take co mi hned okamzite vyhladi vrasky. Myslim hned v tej chvili ako si to dam na tvar.. Jasne ze to nebude na stalo ale aspon na nejaku chvilku. Hocijaky krem, serum, pripravok.. Hocico 🙂 piste mi prosim a poradte mi 🙂
@marikakral pozri každá pleť je iná, na niekoho nieco funguje na niekoho nie 🙂 ja to mám vyskúšané na sebe a som úplne nadčená. A je tam záruka spokojnosti takže ked by ti to nefungovalo da sa to vrátiť 🙂
@katkam176 kratkodobo plet trochu opticky vyhladia aj ampulky s kys.hyaluronovou...su skvele,ja si vzdy rano dam pod krem polku ampulky a rozdiel tam je,je to lepsie ako podkladove bazy a pritom aj ovela zdravsie pre plet. Potom sera z medik8 su tiez super,trebars retinolove,alebo rastove serum,alebo este kremy s hadim jedom,ale tam pozor na alergie skus vzorku najprv
Ahoj.vcera mi akurat muz doniesol kremik a serum na vrasky 🙂 hlavne,ze ziadne nemam,jedine mimicke,skor mam problem s mastnou pletou. Ale - to serum je od primavera,je to prirodna kozmetika a citala som recenzie,ze to je uplne super a hned ucinkuje. Tak skus pozriet na nete. Tudim to obsakuje ruzovy olej a olej z granat. Jablka
Ďakujem dámy za všetky dobré rady 🙂 už som našla čo som hľadala a čo funguje do dvoch minút po nanesení tak sa vytešujem 🙂
Uz aspon vieme na co boľo treba zalozit tuto temu, teraz pride reklama😃
baby stačí si urobiť krém /kys.mliečna+ med+propolis/ niečo úžasné.Naozaj treba vyskúšať 😉
Výborný je očný krém Amincer Botulin gold -, obsahuje jedinečnú látku Matrixyl ,ktorá funguje ako botulinotoxinové injekcie. Prečítaj si viac na http://www.krasnadoma.sk/kozmetika-s-botoxom/bo....
Som tiež proti invazivným zákrokom, náhodou sa lekárke pošmykne ruka a budem mať skrivené oko do tej doby než to prestane účinkovať.
skušala si nejaký masažny stroj na vrásky? Alebo si skor na kremy, botoxy a podobne?
okamžite nič. Časom možno krem a masažny pristroj na vrasky
ono žiadne vrasky ti okamžite nič nevyhladi. Takyto zazrak ešte neexistuje
@gwynet kde sa to da kupit, alebo objednat, prosím ta? Kolko to stojí? ešte nikde som nič take nevidela....
počula som aj o žehličke na plet, ktora plet vyčisti, premasiruje a zmierni vrasky. Viete o ničo takom?
Mne pomohla infracervena lampa. =) Lepsie nez nejake injekcie, co sa týka kremov vyskusala som uz zopár, ale efekt nulový.
čo nejake serum? A počula som, že v tomto su velmi dobre aj nočne pletove masky. Mate s nimi nejake skusenosti?
Žiadny zázrak na to neexistuje, ak chces trošku oživiť plet napr. pred udalosťou/rande, tak je fajn textilná/hydrogelova maska na pleť to má len momentálny účinok, resp. na pár dní... Ak máš len jemné vrásky a chceš to zlepšiť, spomaliť starnutie pleti tak aplikovať na tvár spf celoročne, to už je nutnosť keďže UV zo slnka pleti škodí a aplikovať sérum s retinalom, sú rôzne , aj lacnejšie aj drahšie takže eda sa vybrať tak aby bolo cenovo dostupné - po retinale cca po 5 týždňoch bude vidno pozitívne zmeny... Ja som mladšia ale mala som hlbšiu vrásku cez celé čelo, mne to pomohlo. Vráska ako taká nezmizla, ale je výrazne menej viditeľná, viac "vyplnená". A celkovo dosť to pomohlo kvalite pleti.... Retinoidy podporujú tvorbu kolagénu v pleti lebo ten sa časom znizuje...Reálne, jediné účinné anti aging látky sú práve retinoidy...

taky produkt co okamzite okrem laserove zakroku nie je ;) aspon neverim nicomu