icon

Čo mi okamžite vyhladí vrásky?

katkam176
10. júl 2015

Ahojte zienky, potrebujem vediet ze ci poznate niekto nieco take co mi hned okamzite vyhladi vrasky. Myslim hned v tej chvili ako si to dam na tvar.. Jasne ze to nebude na stalo ale aspon na nejaku chvilku. Hocijaky krem, serum, pripravok.. Hocico 🙂 piste mi prosim a poradte mi 🙂

marikakral
14. júl 2015

taky produkt co okamzite okrem laserove zakroku nie je ;) aspon neverim nicomu

katkabalon
14. júl 2015

@marikakral pozri každá pleť je iná, na niekoho nieco funguje na niekoho nie 🙂 ja to mám vyskúšané na sebe a som úplne nadčená. A je tam záruka spokojnosti takže ked by ti to nefungovalo da sa to vrátiť 🙂

aleala
Odpoveď bola odstránená
silaviat
14. júl 2015

jedine photoshop 😝 😀

eeffka
14. júl 2015

@silaviat pozeram ze z tvojho kremu aj oci farbu menia 😀 😀 😀

silaviat
14. júl 2015

@eeffka to nieje moj krem ale krem slavnych ludi 😀 😀 a zmeni vsetko vahu vyzor pohlavie .. vsetko na co si clovek zmysli 😀 az ho zacnu predavat vystojim si nan frontu 😀

elli333
14. júl 2015

@katkam176 kratkodobo plet trochu opticky vyhladia aj ampulky s kys.hyaluronovou...su skvele,ja si vzdy rano dam pod krem polku ampulky a rozdiel tam je,je to lepsie ako podkladove bazy a pritom aj ovela zdravsie pre plet. Potom sera z medik8 su tiez super,trebars retinolove,alebo rastove serum,alebo este kremy s hadim jedom,ale tam pozor na alergie skus vzorku najprv

stardust
14. júl 2015

@silaviat pozri si v mojom blogu prispevok z 13. septembra 2013...photoshop a realita 😀

katkam176
autor
16. júl 2015

@silaviat keby toto existovalo tak si objednavam hned 😀

@elli333 ano ja pouzivam taku jednu bazu od lancome a ta je velmi dobra ale nevyhladi vrasky samozrejme ☹ a tie ampulky vyzeraju velmi dobre, kde to kupujes? 🙂

majkafer
23. júl 2015

@aleala ahoj, chcem sa opýtať na krém, ktorý si po Tom oleji dávaš, ja používam niveuQ10 a som spokojná, aj keď s vráskami nerobí nic. To co používaš sa mi páci, aj cena je super, mam v pláne vyskúšať, ten odlučovačom si dáš aj ráno? Dakujem

luslus
23. júl 2015

Ahoj.vcera mi akurat muz doniesol kremik a serum na vrasky 🙂 hlavne,ze ziadne nemam,jedine mimicke,skor mam problem s mastnou pletou. Ale - to serum je od primavera,je to prirodna kozmetika a citala som recenzie,ze to je uplne super a hned ucinkuje. Tak skus pozriet na nete. Tudim to obsakuje ruzovy olej a olej z granat. Jablka

katkam176
autor
10. okt 2015

Ďakujem dámy za všetky dobré rady 🙂 už som našla čo som hľadala a čo funguje do dvoch minút po nanesení tak sa vytešujem 🙂

kaya60
10. okt 2015

Uz aspon vieme na co boľo treba zalozit tuto temu, teraz pride reklama😃

majkafer
10. okt 2015

@katkam176 tak nápis, co u Teba funguje. Ja som nic take nenašla, tým myslím cenovo dostupne žene na rodicovskej 🙂

ivia25
10. okt 2015

baby stačí si urobiť krém /kys.mliečna+ med+propolis/ niečo úžasné.Naozaj treba vyskúšať 😉

katkasofi
10. okt 2015

@ivia25 sprav mi prosím ta, kúpim 😉

leontina16
12. okt 2015

Výborný je očný krém Amincer Botulin gold -, obsahuje jedinečnú látku Matrixyl ,ktorá funguje ako botulinotoxinové injekcie. Prečítaj si viac na http://www.krasnadoma.sk/kozmetika-s-botoxom/bo....
Som tiež proti invazivným zákrokom, náhodou sa lekárke pošmykne ruka a budem mať skrivené oko do tej doby než to prestane účinkovať.

gwynet
12. okt 2015

Inak aj toto je dobré s momentálnym efektom. Keď ideš na párty a chceš dobre vyzerať!!!! SUPER záležitosť!!

sonka1981
26. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

skušala si nejaký masažny stroj na vrásky? Alebo si skor na kremy, botoxy a podobne?

anulienkalenka
23. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

okamžite nič. Časom možno krem a masažny pristroj na vrasky

julinka29
28. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

ono žiadne vrasky ti okamžite nič nevyhladi. Takyto zazrak ešte neexistuje

damoska
18. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@gwynet kde sa to da kupit, alebo objednat, prosím ta? Kolko to stojí? ešte nikde som nič take nevidela....

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
27. feb 2019

počula som aj o žehličke na plet, ktora plet vyčisti, premasiruje a zmierni vrasky. Viete o ničo takom?

tinkaaa21
31. máj 2019

Mne pomohla infracervena lampa. =) Lepsie nez nejake injekcie, co sa týka kremov vyskusala som uz zopár, ale efekt nulový.

essenceee
28. júl 2019

čo nejake serum? A počula som, že v tomto su velmi dobre aj nočne pletove masky. Mate s nimi nejake skusenosti?

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
miriam_s
4. jan 2022

Žiadny zázrak na to neexistuje, ak chces trošku oživiť plet napr. pred udalosťou/rande, tak je fajn textilná/hydrogelova maska na pleť to má len momentálny účinok, resp. na pár dní... Ak máš len jemné vrásky a chceš to zlepšiť, spomaliť starnutie pleti tak aplikovať na tvár spf celoročne, to už je nutnosť keďže UV zo slnka pleti škodí a aplikovať sérum s retinalom, sú rôzne , aj lacnejšie aj drahšie takže eda sa vybrať tak aby bolo cenovo dostupné - po retinale cca po 5 týždňoch bude vidno pozitívne zmeny... Ja som mladšia ale mala som hlbšiu vrásku cez celé čelo, mne to pomohlo. Vráska ako taká nezmizla, ale je výrazne menej viditeľná, viac "vyplnená". A celkovo dosť to pomohlo kvalite pleti.... Retinoidy podporujú tvorbu kolagénu v pleti lebo ten sa časom znizuje...Reálne, jediné účinné anti aging látky sú práve retinoidy...

miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená