icon

Čo mi pomôže na žily?

llenka014
24. jún 2021

Čo pomôže na takéto žily

Čo mi pomôže na žily?
Strana
z3
janai1
24. jún 2021

@llenka014 zase ty? Veď včera si to tu dávala

vejapa76
24. jún 2021

Nepýtala si sa už včera?🤔

vejapa76
24. jún 2021

@janai1 si ma predbehla 😀

janai1
24. jún 2021

@vejapa76 😂😂😂 som to čakala už len z toho nadpisu

evamea
24. jún 2021

Odrezať ruku. 😁 Prečo ťa trápia žily? To nemáš nič iné na robote?

llenka014
autor
24. jún 2021

@evamea ako keby tlak v nich cítim

viestta
Odpoveď bola odstránená
irusa
24. jún 2021

Rob niečo s hlavou, nakoľko toto je už fakt choré !!!

evamea
24. jún 2021

@llenka014 možno by pomohlo sa menej sledovať.

rebekamarcusko
24. jún 2021

Mas len vyraznejsie zily, v teple su este vyraznejsie. Ak v nich mas nejaky tlak,tak smer cievny 😊

klip0
24. jún 2021

@llenka014 nechcem ani neviem sa vcítiť do teba čo prežívas a verím že to musí byť pre teba ťažké (vzhľadom k predošlým témam). Ale sama musíš vedieť a cítiť že ti pomôžu už len lieky od psychiatra. O dušu sa treba starať rovnako ako o zvyšok tela. Bude ti potom lepšie uvidíš len sa k tomu odhodlaj

llenka014
autor
24. jún 2021

@rebekamarcusko od včera mám tlak v nich

llenka014
autor
24. jún 2021

@klip0 pýtala som sa k dr povedali že stačí psycholog

irusa
24. jún 2021

@llenka014 podľa mňa nestačí...veď sama uvaž

sisa_s
24. jún 2021

Nesleduj sa tolko 🙄🙄🙄 raz zily, raz busenie srdca atd...ved mas spravu od psychologa, ze sa velmi sledujes, skus sa uvolnit a neriesit tak vsetko

rebekamarcusko
24. jún 2021

@llenka014 no tak ak ti to tak robi starosti,mohla si dnes zajst k obvodnemu a on by ta uz poslal

llenka014
autor
24. jún 2021

@rebekamarcusko volala som povedal že je to z tepla

klip0
24. jún 2021

@llenka014 nestačí choď tam sama. Rozprávaj čo prežívas. K psychiatrovi nepotrebuješ výmenný lístok. Stačí tam len prísť. Tak choď. Uvidíš že ti bude oveľa oveľa lepšie

irusa
24. jún 2021

@rebekamarcusko no bola by kľudná tak dva dni,že jej nič nie je a prišla by s niečím novým...toto je už psychická diagnóza

rebekamarcusko
24. jún 2021

Ale ako pozeram v komentoch vsugerovavas si mozno diagnozy. Naozaj ist k psychiatrovi nie je hanba. Aj ja som tam sledovana 😊

rebekamarcusko
24. jún 2021

@irusa hej,akurat citam komentare....

irusa
24. jún 2021

@rebekamarcusko každý deň niečo rieši..tiež mám tu podrbanu tetaniu a som z toho mimo...no na autorku sa nechytam

rebekamarcusko
24. jún 2021

@irusa no ved aj moja kadernicka akurat riesila ,ze si vsugerovala choroby a berie antidepresiva a ze jej je lepsie. Tiez bola skepticka co sa tykalo psychiatra,ale ze kolegyne ju presvedcili... a dobre urobila,ze isla

malinoismum
24. jún 2021

Baby ona je vážne chorá má potvrdené od psychológa že je hypochonder dávala to v príspevku - V skupinke Zdravotníci na Mk…
tam riešila niečo so srdcom, keď sa baby vracali k záveru od psychológa že nemá nič so srdcom, so žilami a ani hrdlom - že
JEDNODUCHO LEN S HLAVOU !!! ČO MA POTVRDENÉ AJ OD LEKÁRA PSYCHOLÓGA!!!- ona si šla stále svoje… 😏😏😏
takze tak… mne ešte jedna vynadala, ze ako necitlivo som jej to vysvetlila. Škoda slov…
Darmo jej tu poviete že sa sleduje atd ona si stále bude tvrdiť že jej niečo je. Je TO CHOROBA.

irusa
24. jún 2021

@rebekamarcusko no myslím,že v dnešnej dobe veľa ľudí tým trpí

rebekamarcusko
24. jún 2021

@irusa ano je strasne stresova doba,ludia sa stale nahanaju a vplyva to velmi na osychicke zdravie

irusa
24. jún 2021

@malinoismum no sama sebe škodí..na jej mieste vypnem net,zoberiem motyku a šup do záhrady,má asi veľa voľného času a len sprostosti si potom namysla...viem o čom píšem....

malinoismum
24. jún 2021

@llenka014 sama Si potom dopisala do tej skupiny ze si to uz uvedomuješ - a že to máš od covidu , že si takto nahovaras choroby a stavy.
- EVIDENTNE SI SI TO NEUVEDOMILA VÔBEC!- a teda - smer PSYCHIATER
(Btw, tam si sľubovala, že “hneď zajtra k nemu pôjdeš” - moja otázka znie-
Bola si??????odpoved podľa vyššie popísaného aj predpokladám…..)

malinoismum
24. jún 2021

@irusa vyhľadaj si ju (príspevok)
v skupine zdravotníkov. Uvidis , čo tam popisala.. a ani netreba- stačí tu - nedávne diskusie…

irusa
24. jún 2021

@malinoismum ono dostane sa fakt do bludného kruhu z ktorého ťažko von

Strana
z3