Čo mi pomôže na žily?
Čo pomôže na takéto žily

Nepýtala si sa už včera?🤔
Odrezať ruku. 😁 Prečo ťa trápia žily? To nemáš nič iné na robote?
Rob niečo s hlavou, nakoľko toto je už fakt choré !!!
Mas len vyraznejsie zily, v teple su este vyraznejsie. Ak v nich mas nejaky tlak,tak smer cievny 😊
@llenka014 nechcem ani neviem sa vcítiť do teba čo prežívas a verím že to musí byť pre teba ťažké (vzhľadom k predošlým témam). Ale sama musíš vedieť a cítiť že ti pomôžu už len lieky od psychiatra. O dušu sa treba starať rovnako ako o zvyšok tela. Bude ti potom lepšie uvidíš len sa k tomu odhodlaj
@rebekamarcusko od včera mám tlak v nich
Nesleduj sa tolko 🙄🙄🙄 raz zily, raz busenie srdca atd...ved mas spravu od psychologa, ze sa velmi sledujes, skus sa uvolnit a neriesit tak vsetko
@llenka014 no tak ak ti to tak robi starosti,mohla si dnes zajst k obvodnemu a on by ta uz poslal
@rebekamarcusko volala som povedal že je to z tepla
@rebekamarcusko no bola by kľudná tak dva dni,že jej nič nie je a prišla by s niečím novým...toto je už psychická diagnóza
Ale ako pozeram v komentoch vsugerovavas si mozno diagnozy. Naozaj ist k psychiatrovi nie je hanba. Aj ja som tam sledovana 😊
@irusa hej,akurat citam komentare....
@rebekamarcusko každý deň niečo rieši..tiež mám tu podrbanu tetaniu a som z toho mimo...no na autorku sa nechytam
@irusa no ved aj moja kadernicka akurat riesila ,ze si vsugerovala choroby a berie antidepresiva a ze jej je lepsie. Tiez bola skepticka co sa tykalo psychiatra,ale ze kolegyne ju presvedcili... a dobre urobila,ze isla
Baby ona je vážne chorá má potvrdené od psychológa že je hypochonder dávala to v príspevku - V skupinke Zdravotníci na Mk…
tam riešila niečo so srdcom, keď sa baby vracali k záveru od psychológa že nemá nič so srdcom, so žilami a ani hrdlom - že
JEDNODUCHO LEN S HLAVOU !!! ČO MA POTVRDENÉ AJ OD LEKÁRA PSYCHOLÓGA!!!- ona si šla stále svoje… 😏😏😏
takze tak… mne ešte jedna vynadala, ze ako necitlivo som jej to vysvetlila. Škoda slov…
Darmo jej tu poviete že sa sleduje atd ona si stále bude tvrdiť že jej niečo je. Je TO CHOROBA.
@rebekamarcusko no myslím,že v dnešnej dobe veľa ľudí tým trpí
@irusa ano je strasne stresova doba,ludia sa stale nahanaju a vplyva to velmi na osychicke zdravie
@malinoismum no sama sebe škodí..na jej mieste vypnem net,zoberiem motyku a šup do záhrady,má asi veľa voľného času a len sprostosti si potom namysla...viem o čom píšem....
@llenka014 sama Si potom dopisala do tej skupiny ze si to uz uvedomuješ - a že to máš od covidu , že si takto nahovaras choroby a stavy.
- EVIDENTNE SI SI TO NEUVEDOMILA VÔBEC!- a teda - smer PSYCHIATER
(Btw, tam si sľubovala, že “hneď zajtra k nemu pôjdeš” - moja otázka znie-
Bola si??????odpoved podľa vyššie popísaného aj predpokladám…..)
@irusa vyhľadaj si ju (príspevok)
v skupine zdravotníkov. Uvidis , čo tam popisala.. a ani netreba- stačí tu - nedávne diskusie…
@malinoismum ono dostane sa fakt do bludného kruhu z ktorého ťažko von

@llenka014 zase ty? Veď včera si to tu dávala