Čo môže spôsobovať svrbenie rúk a vyrážky?
Ahojte prosím neviete z čoho to môže byť? Od rána ma strašne svrbia ruky. Najviac od zápästia k laktovej jamke , k ramenám už menej. Stále sa škriabem. Na dotyk cítim aj také akoby male pupaciky a na jednej ruke už sú aj takto viditelne.
Alergie nemám žiadne a ani som nemenila gel na pranie, sprchový nič podobne. Neviete prosím? Nechodím hneď s každou hlúposťou k dr tak neviem no.

@anonym_autor nerobila si nejake vacsie domace (cistiace prostriedky), remeselne (prasne), zahradne (rastliny, burina) prace? Nejedla nieco velmi neobvykle?
@anonym_autor nerobila si nejake vacsie domace (cistiace prostriedky), remeselne (prasne), zahradne (rastliny, burina) prace? Nejedla nieco velmi neobvykle?
@madeincssr nie. Vôbec nič.
@anonym_autor to je alergická reakcia najskôr. To, že si doteraz nemala takúto reakciu, neznamená, že ju nemáš. Ja takto reagujem na listy jahôd, samotné jahody mi nič nerobia. Prvý krát som sa vyhádzala po 30-ke, dovtedy ani náznak.
Na kožnom ti poradia ale príčinu si najskôr budeš musieť odsledovať sama.
@anonym_autor je to alergicka reakcia na jedlo.
@anonym_autor to je alergická reakcia najskôr. To, že si doteraz nemala takúto reakciu, neznamená, že ju nemáš. Ja takto reagujem na listy jahôd, samotné jahody mi nič nerobia. Prvý krát som sa vyhádzala po 30-ke, dovtedy ani náznak.
Na kožnom ti poradia ale príčinu si najskôr budeš musieť odsledovať sama.
@martinka17 večer ma napadlo ze som v nedeľu jedla na obed hermelin a v ňom bolo zelene korenie. Ani mi to nechutilo a možno je práve to dôvod
@martinka17 večer ma napadlo ze som v nedeľu jedla na obed hermelin a v ňom bolo zelene korenie. Ani mi to nechutilo a možno je práve to dôvod
@anonym_autor musíš sledovať kedy sa to vráti a tak zistíš príčinu.
@anonym_autor skor ten hermelin