Čo môže znamenať hnedá škvrna na stehne?
Co to môže byt ta hneď škvrna mam to už rok?

@anonym_autor strie ,chlpy a fľaky
@minenkaa pýtal som sa na tu hnedu skvrnu
@anonym_autor moze to byt pigmentova skvrna ale vyzera to ako tie starecke skvrny. Aj ked nemusis byt stara :D sleduj si to, ak by sa to zvacsovalo si chod.
@anonym_autor moze to byt pigmentova skvrna ale vyzera to ako tie starecke skvrny. Aj ked nemusis byt stara :D sleduj si to, ak by sa to zvacsovalo si chod.
@lindayaaa tak za rok sa to trosku zvacsilo môže to byt rak?
@lindayaaa tak za rok sa to trosku zvacsilo môže to byt rak?
@anonym_autor samozrejme rakovina toto
@anonym_autor
@anonym_autor svrbi ta to? Mokva to? Ake je to velke? Mozno sk to tam mala uz dlho len teraz si si to vsimla. Sleduj si to kazdy mesiac ci sa ti to nezvacsuje. Nevyzera to na rak.
@lindayaaa mam to už viac ako rok,nesúri asi ani nemohla,len môžu byt starecke aj na stehne
@anonym_autor vobec by som to nejako neriesila, ja take mam bezne.
@lindayaaa aj na stehne?
Máš Dôveru? Ak áno, oni majú benefit že sa na kožné útvary pozrie lekár a do 3 dní ti príde výsledok na email
@lindayaaa aj na stehne?
@anonym_autor ked si niesi ista tak chod k dr ten ti to pozrie zblizka. Az mas istotu a nestrachujes sa. Ja idem k dr tiez ale mam uplne daco ine co som si ani nepredstavovala ze to moze byt zle. Ono ja to mozem mat dobre a nemusi to byt nic. Ale Moj otec mal nieco podobne ako ja a mal to zhubny nador. A to si len myslel ze ma nejaku vyrazku taku tukovu co sa neda vypucit.
@anonym_autor ked si niesi ista tak chod k dr ten ti to pozrie zblizka. Az mas istotu a nestrachujes sa. Ja idem k dr tiez ale mam uplne daco ine co som si ani nepredstavovala ze to moze byt zle. Ono ja to mozem mat dobre a nemusi to byt nic. Ale Moj otec mal nieco podobne ako ja a mal to zhubny nador. A to si len myslel ze ma nejaku vyrazku taku tukovu co sa neda vypucit.
@lindayaaa mas foto?
Máš Dôveru? Ak áno, oni majú benefit že sa na kožné útvary pozrie lekár a do 3 dní ti príde výsledok na email
@buberova nemam
@anonym_autor nema ma kto odfotit a nechcem to tu hrotit lebo by sme sa vsetky dolakali radsej si to dam pozriet a potom sa vyjadrim ked to bude
@lindayaaa ok chápem.drzim palce aj ja mam.na chrbte tukovu guľku

@anonym_autor strie ,chlpy a fľaky