Čo na kašeľ, keď ešte dojčím?

miruss_013
24. apr 2012

Ahojte baby co by som si mohla dat na kasel ked este dojcim?mám hedelix ale ten mi nepomáha.aky sirup by som mohla uzit,po prípade aky ste uzivali ked ste dojcili a boli ste choré??

pe
24. apr 2012

mne velmi pomohol sirup Stodal, je to homeopatikum, a kedze som kaslala vtedy, ked aj mala bola chora, tak som si davala aj tie jej sirupceky, vsak ked to moze rocne dieta, tak aj matka, co ho dojci... to bol solmucol, prospan, mucosolvan, skus sa na nieco z toho spytat v lekarni, lebo neviem uz co bola na kasel a co na bolave hrdlo, ale ten Stodal skus tiez

hannah82
24. apr 2012

mne Stodal nepomahal, ale skusit mozes. za mna hovorim Dr. Theiss skorocelovy sirup, je na prirodnej baze, mozu ho aj dojciace zeny, mne pomaha. Mucosolvan sa pri dojceni neodporuca, kedze prechadza do mlieka (Ambroxol hydrochlorid sa vylučuje do materského mlieka, preto sa Mucosolvan neodporúča užívať počas dojčenia.) v lekarni ti urcite poradia nieco pre dojciace mamicky, zalezi aj od toho aky mas kasel, ci potrebujes nieco na vykasliavanie alebo naopak na potlacenie kasla. (Stodal je na obidva druhy kasla)

bambibam
24. apr 2012

mne doky predpísala ATB a na noc prometazin ,za 2 dni bolo po kašli, drobec akurát prespal celú noc aj deň.Homeopatika a babské recepty pomôžu iba pokiaľ je choroba na začiatku,ak trvá dlkšie tak nie.

kvietocek7
24. apr 2012

Mucoplant sirup je aj pre tehotne a dojciace zeny,tiez pre deticky, ale najviac sa mi osvedcilo je naparovanie. Ak ta drzdi kasel aj pocas spanku v noci tak urcite je dobre mat v izbe zovretu vodu s nejakym eukaliptovym olejom na odparovanie.
Mukosolvan urcite nie.

desszi
24. apr 2012

Podobne odporucam Stodal alebo skorocelovy sirup, obe su podla mna vyborne. Ak by nezabrali a vobec nic nechces brat, treba dat na noc olejovy zabal na hrudnik - nahriat olej na teplotu znesitelnu pre kozu, namocit do neho kapesnik alebo handricku, prilozit na hrudnik, prekryt igelitom a potom uterakom alebo plienkou, aby si to mala v teple (ovin si ich okolo hrude a spojovacim spendlikom upevni, na to som obvykle navliekla stare tricko, aby sa mi to nezosuchlo). Krasne uvolni hlieny a ulahci odkaslavanie.

oskorusa
24. apr 2012

Stodal z lekárne alebo domáci cibuľový ča, skoré uzdravenie

strapco13
24. apr 2012

@miruss_013 napis mi do IP aky kasel mas..suchy vlhky, z hrdla, z hrudnika, zatekajuce hlieny..ine priznaky teplota bolesti, nadcha?

31majka12
24. apr 2012

Ahoj dobry je hedelix.a aj mulerove pastilky,tie som uzivala ja.

kdezee
24. apr 2012

treba sa poradit s lekarnikom...napr ja co som mala mullerove pastilky tak tie neboli vhodne pre dojciace zeny...skus homeopaticky sirup Stodal 🙂

lucifuuck
1. feb 2016

Keď sme obe choré a Dr.malej predpísala prospan môžem ho aj ja alebo stodola užívať ak ju dojcim? Malá bude mať 5 mesiacov..

spirit16
1. feb 2016

Vyborny je Tannen sirup od Justu.
Okrem toho, ze ulavuje od kaslu, tak zaroven regeneruje poskodenu sliznicu rozpusta hlieny a tym prispieva k ich vyluceniu z organizmu. Plus obsahuje aj vitamin C