icon

Čo na poškodené suché vlasy?

lenieta25
10. apr 2013

Maminky ktorá by mi vedela poradiť nejaké prípravky na vlasy. Ako nevypádavaju mi, ale mám ich už dlhšiu dobu akési suché, bez lesku. Asi im chýbajú aj nejaké vítaminy, ale užívala som aj revalid, aj donnu hair ale akosi nevidim žiaden efekt.Vlasy si už dlhšiu dobu ani nefarbim, žiadne melir, žiaden fén ani nič podobné, ale sú akési zničené...

Strana
z2
anulienkalenka
23. dec 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

a co je to ta kokosova mast?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
madara279
Odpoveď bola odstránená
govinda
Autor odpoveď zmazal
majala86
5. mar 2021

Ja som ich mala ako seno ale pomohla mi Restructuring rada - šampon aj kondicioner od My.Organics, je to s arganovým olejom a veľmi mi to dalo dokopy vlasy, mám to zo stránky bioma, ale je tam toho viac na suché a zničené vlasy, ale toto mám odskúšané, že fakt zaberá.

ester551
17. máj 2023

@lenieta25 verim, ze si svoj problem uz medzicasom vyrieila, ale pokial stale mas vlasy bez lesky a suche, tak ti viem odporucit sampon a masku od Mon Platin. Zarucene pomozu.

lenieta25
autor
18. máj 2023

@ester551 Ďakujem akože vlasy mi nepadajú ale stále nie sú to také ako kedysi

ester551
26. máj 2023

@lenieta25 Popravde, tiez uz nemam vlasy ako pred 10 rokmi, ale v ramci moznosti som spokojna. Kamoske som tiez odporucala Mon Platin, ale ona je skor na naturalne produkty a pouziva Bio Botanic. Povedala, ze maska je TOP, nech uz to znamena cokolvek :D
https://kozmetikaprezdravie.sk/sk/brand/4-bio-b...

syk1122
6. aug 2023

@bubula_007 mala lizička medu ? Alebo pl

bubula_007
6. aug 2023
Strana
z2