icon

Čo na seba na zápis na VŠ

brunetkas
6. sep 2018

Ahojte,
rada by som sa s Vami poradila, že co na seba v deň zápisu na VŠ. Už som po SŠ dosť dlho a nemám poňatia ako by som sa mala obliecť aby to bolo také, normál🙂Za rady vopred ďakujem.

alex49
6. sep 2018

čo len chceš, aj šaty, aj šortky a tričko, to je úplne jedno, ved tam iba podpíšeš zopár papierov a ideš domov

luslus
6. sep 2018

Pamatam sa ked som bola ja - sukna, tielko alebo nejaka taka bluzka bez rukavov a lodicky. Som myslela,ze tam pri tom poldnovom cakani umriem 🤣 takze daj si nieco pohodlne

221girl
6. sep 2018

Ja som tam prisla v mikine rifloch a skejtackych teniskach. Pripadala som si ako totalny sedlak. Vsetci mali balonaky a lodicky 😂 odvtedy som mala traumu sama zo seba a celych 5 rokov na VS som chodila v bluzkach satach lodickach a podobne... Uz som tam vzivote v mikine nevkrocila 😂

zuzanka.zuzu
6. sep 2018

@brunetkas niečo pohodlné, balerínky, rifle, tričko, sukňa, čokoľvek okrem teplákov - ale niektorí štvrtáci (akože ťažko v pohode veď my sme už tí starší a my už máme bakalára, tak sme machri 😉 ) prišli raz aj v pyžame 😂🙄 takže keep calm

petrofka
6. sep 2018

Cokolvek. Tam je to vsetkym fuk. Ja som chodila: rifle a tricko, tenisky. Ked bola imatrikulacia, tak potom mozes nieco elegantnejsie vymyslat. Proste si daj co chces. Zazila som pol dnove zapisy, aj 10minutove. Tak si vezmi nieco pohodlne.

tncka
6. sep 2018

@brunetkas hlavne klud,nerob z toho nejaku mega udalost😂 stravis tam pol dna a ides domov. Nikto to tam neriesi co mas na sebe. Tam je vsetkym vsetko jedno co sa tyka cudzich ludi. Obrn sa hlavne trpezlivostou a umelym usmevom,budes to potrebovat aj do buducnosti😉

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
cherrynkaaa
6. sep 2018

@brunetkas Nedávno som sa bola zapisovať aj ja, naozaj stačí iba rifle, tričko, prípadne blúzka a na nohy balerínky alebo tenisky... 😉 Zápis sú len nutné papierovačky, na imatrikulácii sa to však berie inak, tam už sa hodia skôr šaty/blúzka a sukňa a lodičky... 🙂

lila1988
6. sep 2018

Rifle, tricko, tenisky

brunetkas
autor
6. sep 2018
anemone123
6. sep 2018

@brunetkas na zapis je to fakt jedno, ale este do buducna... u nas si niektori ucitelia velmi potrpeli na oblecenie na skusku. Vyslovene bolo povedne, ze kto pride v rifliach a teniskach, moze sa rovno otocit vo dverach 🙂

victoriab
Autor odpoveď zmazal
majka4848
6. sep 2018

Mna to tiež zajtra čaká 😪😪 a vôbec netuším 🙈😂 ale vidím to na rifle a nejakú blúzku 🤷‍♀️

anapredaj
6. sep 2018

ja som bola vcera. rifle+top a hotovo . hlavne pohodlne, cakala som tam asi 2h ! 😏

warholette
6. sep 2018

U nas sme na zapise vzdy cakali v dlhokaaaaanskych radoch, lebo tetuse boli stare a pomale. Takze nieco pohodlne na nohy, cosi, v com si v pripade nudze mozes sadnut na zem alebo na schody a do ruky flasa s vodou 🙂

deti95060810
7. sep 2018

na zápise je len pani zo štúdijného a tej je úplne jedno v čom prídeš... ale ak máš rada sukňu tak aj sukňu -lebo je teplo, alebo krátke nohavice...niečo v čom sa cítiš Ok...

fkata
7. sep 2018

Pohodlné oblečenie. U nás rady na 3 - 4 hodiny, potom to isté pred knižnicou.

brunetkas
autor
8. sep 2018

@fkata
@deti95060810
@warholette
@anapredaj
@majka4848
@victoriab
@anemone123

Ahojte noo super tak ste ma aspon ukludnili lebo som sa nejak nad tym pozastavila ale aspon budem vediet🙂Mna cak aj dlha cesta na ten zapis tak pohodlne oblecenie budem veru potrebovat🙂Dakujem Vam