Čo pijete počas choroby?
Ja pijem väčšinou čaj, ale už sa mi hnusí. Vodu mám rada studenú, ale teraz nemôžem.
Vodu, aj studenu. Aj pri bolavom hrdle
Studeny bananovy dzus s kuskami ladu... davam aj detom... a ano pocas choroby mrazime bacile, nikdy im to neuskodilo 😂
@saxana000 všetko sladké som vylúčila kvôli chudnutiu ešte pred mesiacom, vlažnú vodou nevypijem, ani džús keď nie je studený, šumivé vitamíny som tiež skúšala, nedokážem prehltnúť . Beriem už druhé ATB, a som stále chorá
Normálne sa dajú kúpiť ovocné šťavy vo fľaši. Značka Rauch aj Lidl má v ponuke niečo. Sú vynikajúce a je ich plno druhov. Alebo vodu s citrónom, limetkou, grepom, rebarborou. Možností je kopu
Vodu, citrónovú vodu, minerálky izbové neperlive, čaj robil 2l, zarobím citrón cukor... 🙂
Striedam rozne caje aj s vodou. Pokial ma neboli hrdlo, tak ani voda mi nevadi. Inak caje..
No tka si musis zvyknut. My zo zasady nepijeme studene napoje. ZIADNE. Je to telu kontraproduktivne hlavne, ked je teplo.
Mne povedala lekarka ze studene z vodovodu nevadi, skodi z chladnicky. Tiez nedokazem vypit vlaznu ci teplu vodu ako niektori ludia. Alebo striedaj caje rozne chute. Nie som cajova ale pri chorobe striedam aby som vypila. Aj bylinkove, ovocne....
@simca06022011 tebe vyviera mineralka v izbe? Zavidim 😃
@babulkomale 😂, aj ja ( asi myslela izbovej teploty)
@babulkomale teplotu som myslela samozrejme :D
@simca06022011 ja viem ale bolo by to super, ze? 🙂
@babulkomale no tak mne tecie mineralka z vodovodu, super to nie je :DDD ( mame studnu )
Citrónovú vodu, 100% džús, šumivý vitamín

Dzus alebo sirupovu vlaznu vodu..
Šumáky vitaminove