Čo pomôže na bolesť zubov?
DOBRY DEN CHCELA BY SOM SA OYPTAT CO NAJVIAC VAM POMOHLO OSOBE NA BOLEST ZUBOU UZIVAM AJ TABLETY ANALGON A NEPOMAHA MI NIC STRASNE TO BOLI POMOZTE MY NEJAKOO ☹
mna zuby boleli len pri zapale nervu 😅 vyplachovala som si usta tequilou 😝 ale kedze som netusila, co mi vlastne je (bolo to prvykrat v zivote), vydzrala som s tym tusim 2 tyzdne 🤐 ale ak mas opuchnute lice, to uz nie je dobre 🤐 nemusia ti hned zub trhat, mne sice odumrel, ale stale ho mam
@karmenkavivi neviem, co by ti dali na pohotovosti, ja som tiez bola dojciaca a tiez som mala male dieta (asi 4 mesacne vtedy), mne to umrtvil a dal mi tam depalpacnu pastu (co je teda riadny sajrajt), ale prestalo boliet, nerv odumrel, nasledovala endodoncia a je pokoj a zub je tam
Zevraj na to velmi ucinne pomaha propolisova tinktura. Namocit do vaty a prilozit na zub. Moze sa aj kloktat po zriedeni s vodou.
@karmenkavivi rataj s tým cim dlhšie čakáš tým horšie ;(
Ja u zubára odpadavam ;/ panika masaker raz ma tak bolel zub ze som chcela uz umrieť ;/ čakala som a čakala.kym sa to neupalilo tak ze mi uz ani injekcia nepomohla a vyberali mi nervy ako keby bez anestezie ;/
Radsej chod cim skor ;/
@karmenkavivi na bolest zubov pomoze jedine zubar. povies, ze chces umrtvit zub, ze mas strach. prezijes jedno "pichnutie vcielkou" 😉 a ostatne je brnkacka, drzis otvorene usta a nic necitis. zub ti mozno vobec nebudu musiet vytrhnut, samozrejme ak nebudes cakat este dalsie tyzdne... naozaj ti to stoji za tu bolest?
dnes uz osetrenie u zubara nie je taky masaker ako pred X rokmi, ked umrtvovali iba sukromnici a za velke peniaze 😅

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
tu je nieco o anesteze a dojceni