icon

Čo poradíte na rast vlasov?

kacicka1123
19. sep 2021

Pekny den ,čo by ste poradili na rast vlasov? Napriklad bloom hair ?vitaminy alebo nejake samponiky? Tuzim po dlhych hustych vlasoch :(

bloger
19. sep 2021

Piješ kávu?

zuzubb007
19. sep 2021

Nic je to genetika vlasy nezhustnu

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
19. sep 2021

Každý mesiac odcvakni 0,5 CM, zdá sa to, že prečo skracovať, ale len zdravé vlasy môžu rásť do dĺžky...robila som to a za rok mi narástli 20 CM čo je u mňa rekord

anonym0001
19. sep 2021

@kacicka1123 mne pomohol Parusan a individualny vyzivovy plan. Ale ucinok som citila az po roku. Vlasy mi zacali rast aj tam, kde nikdy nerastli 😀 (celo, kuty, krk)

annelka
20. sep 2021

@kacicka1123 Tak ako pisu dievcata, hustota je genetika, ale starostlivostou a pravidelnym podstrihovanim vies pomoct, ale nic nie je za par dni. Moje vlasy boli katastrofa hlavne po porode, ked som dojcila. Pomohol mi CBD šampón, objednávam ho cez internet, pri viacerych kusoch mam zlavu. Ak chceš podrobne zlozenie alebo info, mozem dopisat.

vandicka7
23. sep 2021

Kedysi som mala pekne huste vlasy, potom mi zacali dost padat tak som zacala tieto ampulky pouzivat, z Notina si ich objednavam, robim si kuru tak raz za rok priblizne a rastu mi nove vlasy, cop mam vyrazne hustejsi 🙂

martina505
Odpoveď bola odstránená
martina505
Autor odpoveď zmazal
peter8435
3. nov 2025
@zuzubb007

Nic je to genetika vlasy nezhustnu

@zuzubb007 zhustnu, su pripravky, ktore maju pozitivny ucinik na hustotu vlasov. Vlas je hrubsi a dlhsi.

zuzubb007
3. nov 2025
@peter8435

@zuzubb007 zhustnu, su pripravky, ktore maju pozitivny ucinik na hustotu vlasov. Vlas je hrubsi a dlhsi.

@peter8435 áno sú prípravky, s tým súhlasím ale len na biznis 🤣, poznám ľudí čo majú na hlave pár vlasov a doslova a do písmena testovali všetko, a hadaj čo aký zázrak sa stal, stále majú pár vlasov., takže toto môžeš vieš komu rozpravat

viestta
3. nov 2025
@peter8435

@peter8435 hrubsi nebude, len bude v lepsej kondicii ak bude o neho dobre postarane. To, ze narastie dlhsi je len o tom, ze bude v lepsej kondici a nezlomi sa skor ako dosiahne svoju konecnu dlzku danu genetikou.