Čo používate na popraskané/bolestivé bradavky po dojčení?
Rozmýšľam, že si kúpim Multi-Mam Lanolin alebo Multi-Mam Compresses: Hojivé obklady na bolestivé bradavky. Používali ste to niekto? Boli ste s tým spokojné? Alebo ste mali niečo lacnejšie a lepšie? Mám si to zaobstarať popredu, alebo stačí až po pôrode?
Ďakujem, za všetky rady....
Bepanthen Care je na bolave a popraskane bradavky perfektny, velmi rychlo zaberie a prinesie ulavu, co je uzasne, ze sa da zase rychlo bezbolestne kojit 🙂 bradavky pekne zregeneruje, jeho vyhodou je aj to, ze ma jemne a neskodne zlozenie a tiez to, ze je vsestranny, nie je len na bradavky, ale aj na rozne ekzemiky, suchu kozu, aj ako prevencia pred zapareninami
na bradavky rozhodne Bepanthen, netreba ho zmyvat pre kojenim a je super aj na detske zadocky . Dobre premastuje, neobsahuje zinok takze nevysusuje.
mne tiez pomohol bepanthen. dojcenie pre mna nebola zabava. pomerne tazko som zacinala. bepanthen bol super, bradavkam sa ulavilo. ked bolo najhorsie, dala som si aj klobuciky.
mne najviac pomohol AVENT krem 😉 sice drahsi, ale ucinny
Krem na popraskane bradavky z Dm stoji okolo 2 eur a je velmi dobry ak ho cely neminies mozes pouzivat ako balzam na pery
ahojte, ja to riešim jednoducho. V sprche si ich pomasírujem, nech sa ,,uvoľnia,, a následne netriem bepanthenom care masťou, robím to každý večer.
ja som na popraskanu kokozku pouzivala bepanthen care,,, 🙂 vyborne, ako mi ich zregeneroval..
j
U nas bolo kojenie ,,nocna mora,, . Diera v bradavke a uplne popraskane. Kojila som so slzami v ociach. Ked budes mat problem volaj laktacnu. Ta ti poradi a da ti krem namiesany v lekarni. Stoji do 4 eur. Mam toho viac odskusane ale ten je fakt naj... Kojenie je teraz uz ozaj radost 😊
tiez som na popraskane bradavky pouzivala bepanthen care - brala som si ho pre maleho do nemocnice a sestricky mi povedali, ze ho mozem pouzivat aj na bradavky a ho nemusim pred dojcenim ani umyvat - pekne mi ich hydratoval a a kojenie uz nebolo take bolestive ako predtym 😉
ja používam bepanthen care aj na bradavky aj ho dávam malému na zapareniny. Vždy dobre zaberie a pokožku upokojí.

Ja tiež odporúčam Bepanthen Care mastičku, mám vlastnú dobrú skúsenosť, veľmi mi pomohol na popraskané bradavky - priniesol úľavu a zregeneroval poškodené bradavky, má neškodné zloženie, keby ste aj horšie umyli bradavky, nemusíte sa báť, keby sa aj dieťatku dostalo pri kojení do úst... a keď zvýši je výborný aj proti zapareninám, takže je to efektívnejšie ho kúpiť 🙂