icon

Čo pri paradentóze mostík či protéza?

bariska
28. nov 2018

Baby prosim vas mam silnu paradentozu predna dolna jednotka sa mi velmi kyve je uz aj vela vysunuta dasno celkom ustupilo aj vedla nej sa jednotka kyve som myslela ze dam mostik ale bojim sa ked mam zapalene dasna ze vraj tie jednotky uz ani nie su v kosti co mam robit ako to riesit?

Strana
z2
sonka333
29. dec 2021

@t_imea presne aj mne sa krivdí a neskutočne...o zuby som sa starala a starám...chodievala som k nej často...ano máme v rodine paradontozu mama ma...ale sama vravela že jej postupne zuby odchádzali lenže ona nechodila po dentálnych hyg. A ani sa vzorne nestarala o svoj chrup 🥺a aj ja rozmýšľam nad dlahou ale mám tiež všetky zuby popresuvane a rapídne to ide dole vodou...uz mam aj riadne medzeri a isto ta dlaha bude vidieť....neviem čo bude 🥺už 2 mesiace sa neviem dostať na paradontologiu lebo dr.mala kovid a teraz sviatky a furt niečo 🥺dajte vedieť prosím vás ako ste na tom...na nete je dosť málo ľudí s kým sa dá popísať o podobnom probléme 🥺

danuska1908
6. apr 2023

@sonka333 ahoj prosím ta vieš mi dať kontakt na ambulanciu na paradontologiu? Treba mať spravený rtg a odporúčanie od ošetrujú jeho lekára?

Strana
z2