Čo prírodné sa dá použiť na myómy na maternici?

bevab
6. mar 2017

Ahojte, co prirodne sa da pouzit na myomy na maternici ? Co vam zabralo ? Dakujeeem.

dundovci
6. mar 2017

Ahoj, kvalitny produkt huby reshi červenej. Vymetie z organizmu všetko, čo tam nemá byt.
Ja Ti ho viem poskytnúť, ak by si chcela. Je výnimočný v tom, že je špeciálnou technológiou zb aveny všetkých skodlivin pre možnosť aj dlhodobého uzivania a použitá je len tá časť huby, ktorá je účinná a to sú jej spory. Máme s nim výborne skúsenosti.

ejdrijenka
7. mar 2017

@bevab ahoj, ako velky mas myom ?

bevab
autor
7. mar 2017

@ejdrijenka mam 5 malych a 1 vacsi as 4-5 cm. preco ?

ejdrijenka
7. mar 2017

@bevab bola som na tom podobne, skusala som rebricek, robila som si aj sedaci kupel, na chvilu pomohlo. Mne potom zacal sposobovat problem ten vacsi myom a kazdy mesiac som koncila na pohotovosti s masivnym krvacanim, tak som sa minuly rok rozhodla na operaciu. Dopadla super a dnes mam menzes ako za mlada :o))))) Vyskusaj ten rebricek, poznam zeny ktorym pomohol uplne. Odkial si prosim Ta ? vo Vrbovom je skvela bylinkarka, ktora vie tak isto pomoct.

bevab
autor
7. mar 2017

@ejdrijenka som z okolia Bratislavy. ja ziadne problem nemam. Zatial...len by sme s manzelom chceli este jedno babo a neviem ci to bude vobec mozne....Mas prosim kontakt na tu bylinkarku ? Vies mi ho do spravy poslat ?🙂 Ten rebricek normalne v lekarni so viem kupit ano ? Dakujeeem 🙂

ejdrijenka
7. mar 2017

nech sa paci 🙂 Anna Kopáčová, 0903 037 131, pracuje myslim len utorky a stvrtky a treba prist tusim o druhej, to dava u brany domu casenky, ale ak sa ti aj neujde, tak Ta zoberie. No pre istotu si cinkni pred tym :o) Ja som tiez nemala zo zaciatku problemy, no potratila som (nie kvôli myomu) a po kyretazi sa zacalo peklo. Velmi silne krvacania, kazdy mesiac porodne bolesti atd...sialene. Vydrzala som dva roky, bo som sa bala operacie, no na poslednej navsteve pohotovosti mi lekar povedal ze na co chcem cakat ? ked chcem este deti. Tak som isla na operaciu. Po operacii sme si museli davat pozor a od januara teraz sme sa mohli zacat snazit a hned sa zadarilo 🙂 Ozaj, v Banskej Bystrici je uzasny odbornik na myomy, vola sa doc. Bielik, taktiez sa da k nemu objednat., Chodia k nemu zeny z celého Slovenska a Ciech :o) platila som na prvej navsteve 50 eur, potom uz len 10 e. Ma na kazdu zenu hodinu a je to neskutocne prijemny lekar 🙂 odporucam aj to 🙂)))

limoncino
7. mar 2017

Ja som pila čaj Villcacora 🙂

bevab
autor
7. mar 2017

@limoncino a pomohlo ?

limoncino
7. mar 2017

@bevab áno 🙂 myom sa zmenšil, ale čaj som prestala piť, pretože som otehotnela

bevab
autor
7. mar 2017

@limoncino dakujem a gratulujem

limoncino
7. mar 2017

@bevab už má 10 rokov, ale ďakujem 🙂

bevab
autor
7. mar 2017

@limoncino a kolko si ho pila ? myslim mnozstvo ? Ako si na tom s myomami teraz ?

stanka_s
7. mar 2017

@bevab mne bolo odporucene myom odstranit, kedze som planovala dalsie tehu. Zhodlo sa na tom viac lekarov, ze ho treba odstranit a to mal cca 4cm. V tehu vraj zvycajne viac narastie a moze sposobovat problemy. Odstranili mi ho laparoskopicky a uplne bez problemov zakrok aj liecba.

bevab
autor
7. mar 2017

@stanka_s no u mna sa lekar zatial vyjadroval, ze to chce riesit liekmi, ale az ked uvidi vysledky hormonalnych testov.... :(

stanka_s
7. mar 2017

@bevab mne povedali, ze myomy zvyknu iba "sledovat" alebo liecbu liekmi iba u starsich zien. Ja nelutujem a urcite by som to riesila tak isto, ak by bolo treba. Myslim, ze ak ma myom do 5cm da sa laparoskopicky odstranit. Klasicka operacia to uz je o inom, dost som o tom citala pred zakrokom. Uz som dva roky po.

bevab
autor
7. mar 2017

@stanka_s ja som starsia....🙂

godyna
7. mar 2017

Hlavne si to vyrieš este pred tehotenstvom... Myom v tehotenstve moze ohroziť teba aj dieta

stanka_s
7. mar 2017

@bevab vyssie si pisala si, ze este chcete babo, tak preto som ti pisala, co odporucili mne.
@godyna suhlasim s tebou

bevab
autor
7. mar 2017

@stanka_s prve babo bolo s myomom v bruchu. preto sa chcem pokusit zmensit najskor.

stanka_s
7. mar 2017

@bevab ok, je to tvoje rozhodnutie 😉, drzim prsty.

hiwatari
7. mar 2017

@bevab mamina uziva thuja occidentalis 200ch. tiez mala myom o velkosti 5cm a 2cm a odoberali jej zelezo z krvy, ze mala pod minimalnou hranicou. ten mensi sa jej po polroku uplne vstrebal a ten velky ma uz len 2,5cm. ide o homeopatikum od firmy boiron.

asandy
4. mar 2019

@hiwatari ake je prosim Ta davkovanie toho homeopatika thuja occidentalis 200ch?

hiwatari
4. mar 2019

@asandy neviem ci 1x alebo 2x do tyzdna 5 granul. Vyhladajte si v okoli lekaren naklonenu k homeopatii a tam vam urcite poradia. Lebo to davkovanie je potrebne upravovat.

lucinkaboz
17. apr 2020

@ejdrijenka ahoj normálne ti ich odoperovali z maternice ? Mne nechcú

gabkazabka12
3. júl 2023

@stanka_s ahoj, kde ta prosím ťa operovali?