icon

Čo robiť, aby mladý dospelý chlapec pribral?

30. máj 2022

Ahojte, prosím čo by mladý dospelý syn mohol urobiť? Na svoju výšku je naozaj veľmi chudý. Dík.

viestta
30. máj 2022

Mal by viac jest, hlavne bielkoviny a športovať. Svalovu hmotu nie je sadlo

stanulienkat
30. máj 2022

Niektorí ľudia majú proste takú postavu, aj keď zjedia aj koňa.

hradnapani
30. máj 2022

okrem vrodenej postavy, je dobre zistit, ci nema celiakiu a podobne. Nemusi mat ani ine prejavy, len je clovek velmi vychudnuty. asi by som zacala u vseobecneho lekara s krvnym obrazom a ked bude vsetko ok, tak sa zamerat na bielkoviny, od nich sa pribera.

pribinak
30. máj 2022

Začať chodiť do posilky, cvičením môže svoju postavu vyformovať.

kacena4
30. máj 2022

ja som pribrala az po 45tke a robila som mozne aj nemozne ak nema predispoziciu ma smolu ak nie je vycerpany je to ok. ak ano treba doplnit sacharidy

petricka22
30. máj 2022

Vela mladych clapcov - muzov je vychudnutych a mozu zjest na ranajky pol kila parok s desiatimi rozkami. Jedine, co pomoze je cvicit, nabrat svalovu hmotu. Ale casom zmuzneju aj bez cvicenia.

tara42
30. máj 2022

Môj priateľ keď hrával profihokej a potreboval pribrať tak okrem cvičenia a naberania svalovej hmoty mu tréner odporučil nech je Pangamin. Ale doteraz ak má pauzu od cvičenia tak chudne. To su take typy, ze zjedia aj kamión a nepriberu.

slapina
31. máj 2022

Súhlasím, možno by bolo ok začať cvičiť a s tým ide aj strava, ale rozumne žiadne zase hambáče každý deň, to nie je zdravé 🙂

sense
31. máj 2022

Môj brat bral k normálnej strave aj nutridrinky

oli18
31. máj 2022

Ozenit sa😉