Čo robiť, aby mladý dospelý chlapec pribral?
Ahojte, prosím čo by mladý dospelý syn mohol urobiť? Na svoju výšku je naozaj veľmi chudý. Dík.
Niektorí ľudia majú proste takú postavu, aj keď zjedia aj koňa.
okrem vrodenej postavy, je dobre zistit, ci nema celiakiu a podobne. Nemusi mat ani ine prejavy, len je clovek velmi vychudnuty. asi by som zacala u vseobecneho lekara s krvnym obrazom a ked bude vsetko ok, tak sa zamerat na bielkoviny, od nich sa pribera.
Začať chodiť do posilky, cvičením môže svoju postavu vyformovať.
ja som pribrala az po 45tke a robila som mozne aj nemozne ak nema predispoziciu ma smolu ak nie je vycerpany je to ok. ak ano treba doplnit sacharidy
Vela mladych clapcov - muzov je vychudnutych a mozu zjest na ranajky pol kila parok s desiatimi rozkami. Jedine, co pomoze je cvicit, nabrat svalovu hmotu. Ale casom zmuzneju aj bez cvicenia.
Môj priateľ keď hrával profihokej a potreboval pribrať tak okrem cvičenia a naberania svalovej hmoty mu tréner odporučil nech je Pangamin. Ale doteraz ak má pauzu od cvičenia tak chudne. To su take typy, ze zjedia aj kamión a nepriberu.
Súhlasím, možno by bolo ok začať cvičiť a s tým ide aj strava, ale rozumne žiadne zase hambáče každý deň, to nie je zdravé 🙂
Môj brat bral k normálnej strave aj nutridrinky
Ozenit sa😉

Mal by viac jest, hlavne bielkoviny a športovať. Svalovu hmotu nie je sadlo