Čo robiť, keď si nemôžem dovoliť zubára?
ahojte, mám takú situáciu, už pol dňa som v slzách. Dnes som bola u nového zubára a jeden zub mám v zlom stave... Lenže on odo mňa chce za ošetrenie peniaze, ktoré mu nemám ako zaplatiť. Druha možnosť je zub vytrhnúť. Absolutne neviem čo mám robiť. Iný zubár v našom meste neberie. Čo by ste robili vy?
Tak si naspor a potom si daj zub opraviť
Tak si naspor a potom si daj zub opraviť
@pribinak ale mňa to bolí, je to v zlom stave...treba to riešiť teraz. Ťahá sa to už dlhšie
To je, bohuzial, teraz uplne bezne. Vsetci zubari chcu za osetrenie peniaze, iny zubar ti to tiez zadarmo neurobi. Prepac, ze to poviem tak natvrdo, ale co si cakala? Kedy si bola naposledy u zubara, ze ta toto prekvapuje? A zase byt kvoli tomu pol dna v slzach? Ak ta to boli, tak vytrhnut, ak neboli, tak nasetrit.
to nemáš 100 e ?
To je, bohuzial, teraz uplne bezne. Vsetci zubari chcu za osetrenie peniaze, iny zubar ti to tiez zadarmo neurobi. Prepac, ze to poviem tak natvrdo, ale co si cakala? Kedy si bola naposledy u zubara, ze ta toto prekvapuje? A zase byt kvoli tomu pol dna v slzach? Ak ta to boli, tak vytrhnut, ak neboli, tak nasetrit.
@anonym_4ba0a4 prepáč ale nečakal som 500€...ja stále študujem a snažím sa vyjsť s peniazmi najlepšie ako viem.
@anonym_4ba0a4 prepáč ale nečakal som 500€...ja stále študujem a snažím sa vyjsť s peniazmi najlepšie ako viem.
@barborka2_2 tak popros mamu a otca a pomaly im vrátiš
@anonym_3a36b5 100 áno, ale 500 nie...
@barborka2_2 tak hľadaj v inom meste zubára
@barborka2_2 500 eur za opravu zuba? Daj si ho vytrhnúť a nechať nastrelit porcelánový, bude to lacnejšie. Neklames trochu?
@barborka2_2 500 eur za opravu zuba? Daj si ho vytrhnúť a nechať nastrelit porcelánový, bude to lacnejšie. Neklames trochu?
@himedzi ja som sama ostala v šoku...ver mi. Ja som čakala tých 200-250 €. Keď povedal 500 € skoro mi padla sánka...
@himedzi ja som sama ostala v šoku...ver mi. Ja som čakala tých 200-250 €. Keď povedal 500 € skoro mi padla sánka...
@barborka2_2 zubárov máš veľa, aj v inom.meste, aj na Ukrajine a v Turecku
@himedzi nastreliť zub ,to sa ako robi
@barborka2_2 zubárov máš veľa, aj v inom.meste, aj na Ukrajine a v Turecku
@himedzi prepáč ale Ukrajina a Turecko teda nie je pre mňa zrovna dôveryhodná adresa...a hlavne aj ta cesta tam niečo stoji
@himedzi prepáč ale Ukrajina a Turecko teda nie je pre mňa zrovna dôveryhodná adresa...a hlavne aj ta cesta tam niečo stoji
@barborka2_2 tak nájdi ineho zubára
@barborka2_2 fakt hľadaj v inom meste ,tak budes cestovať lebo 500€za opravu zuba je nehoráznosť a chrapunstvo
@barborka2_2 fakt hľadaj v inom meste ,tak budes cestovať lebo 500€za opravu zuba je nehoráznosť a chrapunstvo
@minenkaa to bude možno aj endodoncia, tá je drahá...
@aliziana áno...
@barborka2_2 tak dievca ale toto píšeš už o niečom inom,aj tak ale skús ešte iného zubára
Čo som aké pozerala ceny na internete tak to asi lacnejšie nebude
A ja, ze co strašne sa stalo. Ak študuješ, hádam to ešte financujú rodiča. Ak aj robís, tak nechapem, ze ľudia nemajú rezervu.
A ja, ze co strašne sa stalo. Ak študuješ, hádam to ešte financujú rodiča. Ak aj robís, tak nechapem, ze ľudia nemajú rezervu.
@anonym_d3cd1a nie nefinancujú. Chodím do práce a všetko si kryjem sama. Nebudem v 24 rokoch pýtať od rodičov...
@anonym_d3cd1a nie nefinancujú. Chodím do práce a všetko si kryjem sama. Nebudem v 24 rokoch pýtať od rodičov...
@barborka2_2 ale len pýtaj alebo požičaj a nestresuj ,budes vracať každý mesiac
@barborka2_2 no ani toto nechápem. Kým deti študovali, tak som im všetko financovala.
Autorka nemá účet 😂🙈 čo čakala peniažky?
Autorka nemá účet 😂🙈 čo čakala peniažky?
@stellarstar obávam sa, že áno. Hádam to nie je jediný zubár v okruhu 200km
@aliziana áno...
@barborka2_2 tak v tom pripade to je velmi lacne...
@barborka2_2 Hľadaj lacnejšieho zubára. Určite sa nájde.

Nedá sa to zaplatiť na splátky?