icon

Čo robiť pri bolestiach hlavy v oblasti spánku?

3. jan 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať ak by bol tu dakto čo to zažil kto vie čo by to mohlo byt alebo kde s tým ísť. Posledné tri dni na spánku má postupne začala ako keby páliť koza pri suchani po nej ( som mužské pohlavie čiže mám krátke boky) to boli ako keby Pali neviem ako presnejšie to popísať a dnes som sa zobudil a už ako keby sa ta bolest začala ťahať na vrch hlavy včera to ešte len bolo nad uchom a v jeho okoli viete čo by to mohlo byt ? Začervenanie ani nič podobne tam nemám neviem či to je pod kožou alebo na. Ďakujem za všetky poskytnuté rady

bolarazjedna
3. jan 2025

Neviem aká silná je ta paliva bolesť. Mňa napadá herpes zoster, vyrážky prídu neskôr, silná bolesť a pálenie zle reagujúce na bežné lieky od bolesti môžu predchádzať vyrážky.

autor
3. jan 2025

Take je to že hlavne výrazne pri manipulácii z vlasmi keď po nich prejdem alebo keď sa skrabem tak to je take neviem to ani opísať take pálenie nepríjemne pocity na tej koži boli má aj hlava ale to predpokladám z krčnej. A dosť som od Vianoc začal nosiť šiltovku som si myslel že to z toho daco že mám obtiahnuté na hlave ale asi nie