Bolesti hlavy po obedňajšom spánku v tehotenstve

matikeks
9. mar 2014

ahojte. posledne dva dni som si sla lahnut okolo tej 5 vecer a po prebudeni ma zacala boliet hlava, prave ucho ako pri prievane .. to iste bolo ak vcera a je mi zle ako na vracanie ale to ma tak nes*rie ako ta hlava. su to bolesti skoro ako pri migrene . neskutocne mi tam tlakuje a mam pocit ze mi ju roztrhne .. je to v tehu bezne alebo to bude neco ine ?

jaja102
9. mar 2014

je to migrena.aj ja ju mavam po dennom spanku.nesmiem si cez den lahnut,inak mi ide hlavu roztrhnut.aj ked som bola tehu,som to mala ☹

uhnakova
9. mar 2014

Aj mna obcas rozboli hlava po dennom spanku, trochu pomaha ako prevencia poriadne sa napit pred spanim. Pre teba ako tehotnu mozno radsej cez den nespat a ist skor spat vecer.

livka_
9. mar 2014

tak ja sa pridavam, neexistuje aby som si poobede ci podvecer na hodinku zdriemla.. po prebudeni mi prudko klesne tlak, rozbusi srdce a vysoky tep a hlava mi ide explodovat.... 😖 😖 😖 😖

meluela
9. mar 2014

@matikeks
skus si dat kusok niecoho sladkeho, ci to na chvilu neprejde ... mne sa tak prajavuje pokles cukru, nemozem si poobede zdriemnut, ale dost mi pomoze ked po zobudeni nieco rychlo zjem

belasy_motylik
10. mar 2014

To je prudkým znížením tlaku. Skús si dať hneď po vyspatí čierny čaj a niečo sladké.

matikeks
autor
10. mar 2014

@belasy_motylik ja som citala niekde ze cierny caj v tehu by sa nemal tak ako teraz? .

belasy_motylik
10. mar 2014

@matikeks záleží od toho, či máš problémy s vysokým tlakom. Čierny čaj /zelený tiež/ obsahuje kofeín, tak pravdepodobne preto, pravdaže kto problémy s tlakom nemá, príp. ho vypije po nárazovitom klesnutí tlaku a pod by problémy s ním podľa mňa nemal mať. Záleží tiež od doby vylúhovania a pod.

andytt
10. mar 2014

Ahoj..ak môžem poradiť,pridám sa k názoru,že pohár čistej vody pomáha..niekedy tá bolesť môže vyrážať kvôli záťaži chrbtice,takže ako prevencia je dobrá masáž v tehotenstve..pomáha to aj na bolesti medzi lopatkami a v krížovej časti..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre