Čo spôsobuje vysoký tlak a pocit na zvracanie?
Prosím vás mám tlak 145/99 ,je mi na zvracanie čo to môže byť ?
@veronika_sk000 ale nerozumiem z čoho ten vysoký tlak,mávam väčšinou normálny. Mám dostať menštruáciu môže to byť tým ?
Tak sa napi vody daj si magnezium
netusim vobec, to sa neda takto hadat
A to sa neda takto hadat, moze to byt cokolvek, daj si magnezko
@dadka1997 ďakujem vám , bola som na pohotovosti tlak sa zvyšoval a mala som strašné tlaky vzadu v krku
A co ziatili? Spravili?
@mariynka poslali ma na CT hlavy strašné tlaky som mala aj v krku vzadu , tam tiež vysoký tlak dostala som tablerku aj infúziu, dnes si idem po výsledky ráno a idem riešiť akútne kardiológa
Tlak ti poriesi prakticky lekar, alebo internista. Kardiologa nepotrebujes. Aky si mala tlak na pohotovosti? Obmedz sol, pi dostatok tekutin, ak si obezna schudni, pravidelny pohyb. Je mozne, ze si to mala jednorazovo. Stres??
@stanulienkat akurát sedím na kardilogii, moja má dovolenku uvidím čo mi povie. Na pohotovosti 150/100 . Pijem hrozne veľa vody, mám malého syna čiže dostatok pohybu mám , nie som obézna. Väčšinou som mávala nízky alebo normálny tlak. Z tohto vysokého by bolo neskutočne zle.
Dobrý deň, čo vám nakoniec bolo? Prišli vám na niečo? Ja mam náhle od októbra raz za týždeň teraz už aj skoro každý deň taky atak kedy sa mi vo večerných hodinách zodvihne tlak na may 150/100 do toho mi je na zvracanie a mam závrat, následne stolica a časté močenie a potom zimnica. Trvá to tak 2-3 h. Od októbra mi lekári nevedia prísť na to.

to bude zrejme z toho tlaku, ja ked som mala vysoky tlak, tak mi bolo na zvracanie, vtedy som mala 160/117