icon

Čo to je na stehne?

kristian62567
29. okt 2022
Čo to je na stehne?
patus_2
29. okt 2022

@kristian62567 môze to byť čokoľvek, pravdepodobne asi zarastený chlp. Avšak už je to silno zapálené. Ak máš čiernu masť môžeš vyskúšať natrieť, aby to vytiahlo. Ak sa to bude zväčšovať, bolieť, opúchať, tak už len smer lekár. Odporúča sa do takýchto veci nerypat, aby sa do toho nezniesla ešte väčšia infekcia (a.ked už by si chcel do toho rýpať, tak jedine so sterilnom ihlou a vydezinfikovanymi rukami)

cyberk
29. okt 2022

Tiez mi to pride ako zarasteny chlp, kedze ja rada rypem do vsetkeho tak by som tu ihlu zobrala, namocila do alpy a pichla do toho 🤪 vytlacila vse co pojde a posparala sa v tom 😅

monvitka
29. okt 2022

prvé ma napadol bazaliom...nechcem strašiť, na zarastený chlp to vyzerá trocha brutálne. Otázne je, či to bolí a koľko to už máš

loginexistuje
29. okt 2022

vrasteny chlpok treba sterilnou ihlou uvolnit hnis

loliki
29. okt 2022

@kristian62567 Kožný lekár ti na to dá najlepšiu odpoveď, aj ti vyrieši problém. Treba sa objednať a bude to vybavené.

luccija
29. okt 2022

@kristian62567 chlap sa asi neholi podla mna to chlp nebude.Vyzera to skaredo chod k lekarke podobne sa robia aj stafylokokove infekcie

evica17
29. okt 2022

@luccija tiež myslím že nie zarastený chlp ak sa neholi a aj keby,tak takto som ešte nevidela zarastený chlp a zahnisany.

anieliks
30. okt 2022

@kristian62567 predpokladam že je to vred

melonik7
30. okt 2022
lulaby1982
30. okt 2022

Toto úplne milujem, zdravotné veci riešiť na amatérskom fóre. Sme tu baby Vangy a vieme ,čo to je.Ved choďte koženej lekárke a ona bude vedieť čo s tým máte robiť

puchro
19. dec 2025

zdravim, ako sa vam to podarilo vyriesit? co to bolo?