icon

Čo vám pomohlo na akné na tvári?

laurikasarinkaq
7. mar 2022

Viete mi poradiť niečo čo vam zabralo? Najlepšie niečo z lekárne čo je bez predpisu keďže momentalne nemám čas kvôli praci ísť ku kožnej . Nejaký vitamín , krem , voda cokolvek ?

caroline_
7. mar 2022

@laurikasarinkaq na to najhorsie akne mi zabralo uzivat cca dva roky bylinne kvapky regalen,nebolo by zle skusit zistit ci ti nerobi nejaka potravina problem,ja som to riesila a riesim vsetko bez lekarov, a co sa tyka kozmetiky,tu pouzivam len prirodnu,co sa tyka starostlivosti,cistim si plet ciernym mydlom s uhlim,potom pouzivam kvetove vody,a najlepsi krem sa mi osvedcilo bambucke.maslo,nemusis sa bat,je protizapalove,neupchava pory,ak si ho dam vecer tak rano mam plet ako babatko,lokalne na zapalene akne cajovnikovy olej

bety19
7. mar 2022

vylúčiť cukor, múku a mliečne výrobky... ale to človek nevydrží dlho

ejanjelik
7. mar 2022

Kozmetika la roche possay na odporúčanie kožnej.

natalusiiik
7. mar 2022

Určite je dôležitá úprava stravy a výborná je levanduľová voda - Ina Essentials ma teraz akciu že rozdavaju 10 000 levanduľových vôd len za poštovné, sama som si objednala 😊 tak vyskúšaj ak teda nie je ešte po akcii.. nerobím reklamu, ale mne to skutočne na pleť pomáha a pravidelne od nich kupujem 😉👌

maminatimka
7. mar 2022

@natalusiiik daš mi na to link 🙏

maminatimka
7. mar 2022

@natalusiiik dakujem, objednane 🙂

littlefiona
7. mar 2022

@caroline_ obmedziť sacharidy, nič iné okrem antikoncepcie nezabralo. Teraz HAK neberem, ale som už takmer rok na nízkosacharidovej strave a pleť mám konečne ako bábatko. Problém treba riešit hlavne z vnútra.

lula3108
7. mar 2022

Mne najviac pomohli probiotika Probiofix - ziadne ine len tieto

sapika28
7. mar 2022

@laurikasarinkaq mne pomohol anti-akne

ivka21
7. mar 2022

@laurikasarinkaq mne sirove mydlo kawar

luciar260
7. mar 2022

Tiez odporucam la roche posay, skusit vysadit cukor, detoxikovat sa zvnutra, napr skus jest pestrec mariansky

aliaray1
7. mar 2022

@laurikasarinkaq mrnej cukru, cokolady a pod. Z kozmetiky pletova voda Sebamed a krem od Balea z DM na akne denny.

domiklik
7. mar 2022

@laurikasarinkaq verim, že ťa stav tvojej pleti trápi, ale nepýtaj si rady na MK... Akné, je vysoko individuálna záležitosť, a to co zabralo jednému, nemusi zabrať druhému... Ale keď chceš radu, napíš viac info, napr o aké akné ide, kde sa nachadza, koľko máš rokov a tak....