Čo vám pomohlo na akné na tvári?
Viete mi poradiť niečo čo vam zabralo? Najlepšie niečo z lekárne čo je bez predpisu keďže momentalne nemám čas kvôli praci ísť ku kožnej . Nejaký vitamín , krem , voda cokolvek ?
vylúčiť cukor, múku a mliečne výrobky... ale to človek nevydrží dlho
Kozmetika la roche possay na odporúčanie kožnej.
Určite je dôležitá úprava stravy a výborná je levanduľová voda - Ina Essentials ma teraz akciu že rozdavaju 10 000 levanduľových vôd len za poštovné, sama som si objednala 😊 tak vyskúšaj ak teda nie je ešte po akcii.. nerobím reklamu, ale mne to skutočne na pleť pomáha a pravidelne od nich kupujem 😉👌
@natalusiiik daš mi na to link 🙏
@maminatimka jasne páči sa 😊
https://www.inaessentials.sk/products/zadarmo-o...
@natalusiiik dakujem, objednane 🙂
@caroline_ obmedziť sacharidy, nič iné okrem antikoncepcie nezabralo. Teraz HAK neberem, ale som už takmer rok na nízkosacharidovej strave a pleť mám konečne ako bábatko. Problém treba riešit hlavne z vnútra.
Mne najviac pomohli probiotika Probiofix - ziadne ine len tieto
@laurikasarinkaq mne pomohol anti-akne
@laurikasarinkaq mne sirove mydlo kawar
Tiez odporucam la roche posay, skusit vysadit cukor, detoxikovat sa zvnutra, napr skus jest pestrec mariansky
@laurikasarinkaq mrnej cukru, cokolady a pod. Z kozmetiky pletova voda Sebamed a krem od Balea z DM na akne denny.
@laurikasarinkaq verim, že ťa stav tvojej pleti trápi, ale nepýtaj si rady na MK... Akné, je vysoko individuálna záležitosť, a to co zabralo jednému, nemusi zabrať druhému... Ale keď chceš radu, napíš viac info, napr o aké akné ide, kde sa nachadza, koľko máš rokov a tak....

@laurikasarinkaq na to najhorsie akne mi zabralo uzivat cca dva roky bylinne kvapky regalen,nebolo by zle skusit zistit ci ti nerobi nejaka potravina problem,ja som to riesila a riesim vsetko bez lekarov, a co sa tyka kozmetiky,tu pouzivam len prirodnu,co sa tyka starostlivosti,cistim si plet ciernym mydlom s uhlim,potom pouzivam kvetove vody,a najlepsi krem sa mi osvedcilo bambucke.maslo,nemusis sa bat,je protizapalove,neupchava pory,ak si ho dam vecer tak rano mam plet ako babatko,lokalne na zapalene akne cajovnikovy olej