icon

Čo z domácej liečby pomôže na afty?

jezkodezko1
19. apr 2015

Afty

mamina291
19. apr 2015

ja pouzivam prírodný propoilis. Na cokolvek, co je bolave v puse aj u malickych deti:o) Dufam, ze ti pomoze.

jumama
19. apr 2015

Ja som citala tu na koniku, ze pozut cucoriedky a potom ich podrzat v ustach, neprehltnut hned. Moze byt aj kompot. Aj som sa zadivila, ale je to ucinne.

nutrimas
19. apr 2015

U nas mame osvedceny okrem propolisovej tinktury aj tea tree oil dentalny roztok, nestipe, ma mierne chladivy efekt (oba najdete na nasom eshope). Pri opakujucich sa aftach je vhodne doplnit mineraly a vit, hlavne skup. B. Ich vysoky obsah ma napr. trstinova melasa, ktr. zaroven aj posilnuje imunitu. Staci 1PL denne:
https://www.modrykonik.sk/shops/detska-vyziva-p...

safranca15
19. apr 2015

@jumama
@mamina291 a za aku dobu by to malo prejst?

hruska01
19. apr 2015

šalvějový čaj?

celasapremenim
19. apr 2015

tea three olej
detom okamzite zabera, stipe

miadi
20. apr 2015

mne osobne vitamin B complex moc nepomahal aj snim to trvalo aspon tyzden kym prestala afta boliet ..
najlepsie mi zafungoval tento americky produkt-to ked si natries akosi to znecitlivie ze na chvilku je aj to stipanie a bolest prec umrtvene alebo co par krat si to das a druhy den je to ovela lepsie velmi rychlo to hoji afty neviem ci to najdes na europskom amazone alebo tak cez net alebo ci to predavaju v lekarni ale stoji to za to skusit to zohnat mne nejake domace prirodne liecby na aftu nejak nepomahali...
http://www.kank-a.com/products/kank-a-mouth-pai...

jeennyv
20. apr 2015

u nas v rodine pomaha stara klasika fialova vodicka genciánová violeť...mne osobne najviac...skusala som b complex, zubnu pastu a x dalsich veci, co sa na to radi, ale nic mi nezabralo ako violet 🙂

pe
22. apr 2015

dobre su aj cucoriedky, teraz asi len zavarane, a aj salvia ma liecive ucinky, skusit cajik,aj potierat....

wewusenocka
25. apr 2015

Mne vždy pomohla propolisová tinktúra 🙂