Čo znamená hnedastý výtok z pošvy?

majusa19
1. nov 2013

Dobrý deň, už asi dva týždne mám niekedy biely niekedy zelenkavý a ž hnedkavý výtok z maternice. Zapácha a svrbí ma to. Mám výtok odkedy mi začal menzes ale nikdy ma nesvrbel ani nič podobné. Ale toto je iné. Neviem, či to je nejaká mikóza alebo niečo také. Čo to môže byť ?

katren
1. nov 2013

smer LEKAR !!!.....
nie sme tu vestice 😉

voskovaeva
1. nov 2013

moze to byt hoc co treba si jit vzit stery na ženske 😉

zita19
1. nov 2013

Nehnevaj sa na mna, ale fakt Ti tu nikto nic nove okrem doktora neporadi. Aj keby tu bol niekto medicinsky vzdelany, a to z nas velka vascina nie je takto virtualne Ta nevysetri, nestanovi diagnozu ani liecbu. Do pndelka musis vydrzat. Ak to strasne svrbi oplachuj cistou vlaznou vodou (ziadne mydlo alebo sprchovy gel) a v pondelok rano gynda. Pri takto "farebnom" vytoku neskusaj volnopredajny Canesten, ten moze len zamaskovat povodnu pricinu.

sara85
1. nov 2013

Ja toto nepochopim ,dva tyždne maš vytok,miesto toho aby si zbehla na gyndu sa pytaš tu ???čo čakaš ,že ta niekto pride pozriet domov ? 😉

linda20111
1. nov 2013

Podla tych vsetkych farieb vytoku to bude nejaky silny zapal kombinovany s mykozou (svrbenie) a bakterialnou infekciou(zapach). Ked si mala v poslednom case sex, mozes sa podakovat partnerovi, pretoze take nieco farebne, zapachajuce a svrbiace sa neda chytiti zo vzduchu ani z vody. Cim skor s tym k doktorovi aby urobil vytery!!!!!

nativanativa
1. nov 2013

Mykoza alebo infekcia, rýchlo bež k dokimu aby nebol z toho zápal!!! Ak už tam aj nie je nejaký

iwesska
2. nov 2013

No tak to mas isto zapal. Nic zelene a hnede ti nema co vytekat, pokial by si bola zdrava. A kedze zrejme nie si a on-line ambulanciu este nevymysleli, treba ist do tej realnej 🙂