Coronavirus - ako sa chrániť?
Ahojky mám strach že sa nakazím alebo moja rodina ako je to vlastne stačí keď sa ku mne nakazený priblíži alebo ja sa dotknem toho čo on a už to mám alebo ak si kýchne na mna ??, aka je pravdepodobnosť že sa nakazia mladý alebo deti mám 26 zomierajú len starši ??? ako je to vlastne myslíte že to do júna ustúpi začiatkom by som chcela na dovolenku do španielska ale ked sa to bude šíriť tak asi nikam nepôjdem myslíte že samôžem aj tam nakaziť alebo ked niekto spal na posteli v hoteli a ja to môžem dostať potom ďakujem
@kikaaa444 No. Ja si napriklad srandu z nikoho nerobim a chapem, ze sa ludia boja ale nic nie je cierne alebo biele. Ak si tehotna tak by si mala byt opatrna celkovo a obavat sa aj inych ochoreni a virusov a nielen koronavirusu. Taka chripka by mohla ublizit tvojmu dietatku uplne rovnako. Takze pozor aj na chripkovu epidemiu.Verim, ze budes tyaj babo ok
@nadaa1 Ja si uz par dni radsej preventivne davam liek Kalobu, ktora ma antivirusovy efekt. Tak aspon trochu snad pomoze. Pri nadchach a chripkach nam vzdy pomohla, tak to vyuzijem aj teraz. No a samozrejme caste umyvanie ruk.
Už ste sa dosmiali...už je to tu...
@nadaa1 onis sa a hces na dovolenku ist,nechspem ta tak by si nemala cestovat a ked sa bojis sa daj ockovat aj tak asi bez korona pasu nikam nepoletis

och joj, vzdy je mi trochu smutno,ked sa na koniku objavia taketo prudke emociami nabite diskusie,kde jedna strana priam osocuju druhu...to kde a ako to vzniklo a podobne i tak nikto z vas s istotou nevie a mozno vobec nikto nevie. paniku robit netreba,ale opatrnost a spolupatricnost je urcite na mieste. aj v obycajnom chripkovom obdobi je fajn sa vyhnut hromadnym stretom v ramci moznosti. a ked sa necitim dobre, vylezat to a nesirit dalej v praci, v obchodoch a kade chodim....s tym,ze keby to bola len nejka obycajna chripka,nerobili by zdravotnici celosvetovo opatrenia,ake robia. biznis,media, kazdy si ukradne kusok kolaca. vzdy. ci to je alebo nie je vazne. zbytocne je sa hadat,len cas ukaze. kazdopadne to bude coskoro vsade,ved ludia cestuju, nezijeme ako kedysi. kto ma obavu,nech sa vyhne rizikovym situaciam, ale neprestava zit. nejaka ina extra predpriprava asi pri viruse nie je. a ziskavanie a selekcia informacii je urcite vhodna. presne tak ako to uz bolo uvedene, seriozne odborne clanky. media sa chytaju slamky a vedia vytrhnut z kontextu,ale bez vetra sa ani listok nepohne....