Covid-19 a štvormesačné bábo
Ahojte sme požiť,idem sa zblázniť....je tu niekto kto má alebo prekonal covid? Jasne že komunikujem s dr len chcem reálne skúsenosti...dakujem
@lily14 je nas tu vela, co sme mali covid. u nas v praci nas bola polovica zamestnancov z naseho useku. to je okolo 30. jednej kolegyni ochorel aj 10r syn,a le mal 2 dni nadchu. ostatnym kolegyniam neochoreli deti vobec a niektore testovane boli vacsinou negativne. ani moja dcera a mm neboli chori. dokonca aj malo rodinnych proslusnikov ochorelo od nas. sestra a jej mm boli tiez pozit. a ich 9m syn bol chory tiez,a le je toazne, ci to bol covid, lebo uz davnejsie riesili u neho teploty. ked volali s hygienov, tak ta pani im povedala ze u deti este taky priebeh nemali,a ko ma moj synovec. cize je fakt otazne,c i to bol covid.
deti su odolne, vacsinou sa nenakazia, ak sa nakazia, su casto bezpriznakove a ak aj maju priznaky, tak 2-3dni a potom su ok, pripadne maju len velmi mierne priznaky. ja teda
a teda my v praci sme boli v kontakte s ankazenymi dlhodobo a ja som hned neochorela. az po mesiaci, hoci predtym, ked sme o pozitivite nevedeli, tak som bola v kontakte s dotycnym a to aj bez ruska. no ako sa ot zacalo sirit a bombradovalo ma viac virusov, tak som uz neodolala.
Ja tu stale upokojujem mamicky,tak skusim aj teba.Neboj sa.Naozaj.Deticky to zvladaju perfektne.Lepsie ako my dospeli.Nasa 3rocna nemala ziadne priznaky a to sme sa od nejtoho s, muzom vobec neseparovali.Akoby sa to dalo.Praveze sme sa pri nej striedlali,kto vladal.Takze,kludne sa moze stat,ze malinke to nedostane alebo dostane a bude bez priznakov Hlavne vy oddychujte ak sa da.Ak nie,tak aspon spolu s babatkom.Drzim prsty
@monty71maly to už má...v noci teplota...má iba 4mesiace a ja sommho nakazila ..och
@lily14 Nepanikar. Deti to maju ako klasicku chripku. Za 2-3 dni je ok. Ja som mala covid, ked sa o nom v nasich koncinach este ani nevedelo. V january. Bol to 100 % covid,. lebo příznaky pasuju a nikdy som 3 dni s chripkou nebola "polomrtva" v posteli. Najmladsia mala vtedy presne 12 mesiacov. Nik to odomna nechytil. A je to tak dodnes. My sme do juna chodili prakticky bez rusok, stretavali sa s ludmi a nic. ja som bola vtedy u dr., nijake testy, povedal chripka, nic mi nedal, ani len nejake kvapky od kasla, lebo som kojila. Tri dni som si to odlezala, do tyzdna som bola ok. Deti ako vravim, chodili do školy, školky a nik nic nechytil. A potom přisla corona ofícialne. My sme v zahranici a deti este chodia do skoly. Dcera mala v triede spoluziaka pozitivneho. Nevieme ako na to prisli ale nic mu nie je. On je stvrtak. Vsetky deti z triedy (s chlapcom 18 deti) plus 2 ucitelky sa museli dat testovat aby mohli ist znova do školy a ani jedno dieta nie je pozitivne.
Dieta ti na covid otestovali? Si si ista, ze je to covid?
Ja zasnem nad tymto zmyslanim. Ludia, uz sa konecne preberte a pozrite vokol seba preco si vymysleli, ze korona je taka nebezpecna. Este budete plakat, ked zistite o co v skutocnosti ide!!!
V pohode buď. Najviac, čo môžeš urobiť pre to dieťa, je sa o neho starať! Napriek tomu, že ty máš koronu a je ti zle. Sak nemôžeš ho zatvoriť v izbe a že sorry môj, ja mám koronu. On to dá. Všetky orgány ma nové. Srdce mu bije dvakrát rýchlejšie ako dospelemu. Čím starší človek, tým horší priebeh.
@lily14 ako si merala? pytam sa preto, lebo podla too, kde meras, tak odpocitavas z vyslednej teploty urcitu hodnotu. moja sestra vsade uvadzala teplotu bez odpocitania. preto vychadzali vyssie hodnoty. no uz si zvykla odpocitavat.
a teda v konceniku sa odpocitava z nameranej teploty tusim 0,5°C
teraz sledujem toto video. zaujimave je to, co rozprava dr z ARO oddelenia , tusim v BB. to je realita, nei to co prezentuju media. a teda realita je taka, ze ludia ktori tam zomeraju na covid,mali zavazne ochorenia a castokrat ich mali viac. bratrancova manzelka robi na detskom oddeleni a tam maju deti s covid minimalne.
https://www.youtube.com/watch?v=JMytmrIiP5g@weronika171717 nechcem tu teraz riešiť konšpirácie..prosím...
Ahojte, Dnes som zistila, že som bola v priamom kontakte s pozitívnym v práci, bolo nám prikázané zostať v karanténe a čakať na testy. Môžu chodiť moje deti naďalej do školy? Ďakujem za všetky rady.
@marcelav26 určite nie
@weronika171717 jasne :( ty bud rada že ti nikto z blízkych nezomrel na ten smiešny covid. Len sa tu vysmievaj. Radšej by som sa rehotala aj ja, namiesto vybavovania pohrebu môjho otca.
@lily14 hlavne si to nevycitaj. Ked sa z toho doatanete,budete mat aspon imunitu nejaky cas.Nemohla si tomu zabranit.Neda sa predsa separovat od babatka.chapem,ze ma 4m tak sa bojis,ale to by sa bala isto aj keby to nebol covid ale nieco ine.Ja som vzdy bola hotova,ked mala moja mala teploty. Takze sleduj stav,konzultuj s dr keby nieco.Podavaj cipky od teploty a bude dobre uvidis.
@marcelav26 z právnehi hľadiska áno, z ľudského nie. Som učiteľka a tento školský rok chodím na testy viac ako do práce, kvóli rodičom, čo dávajú deti do školy aj v týchto situáciách. Idú sviatky, ak máte možnosť, nechajte si už deti doma.
Covid 19 nie je ziaden smrtelny virus ako sa nam snazia media nanutit. Tu zial plati 100x opakovane klamstvo sa stava pravdou 🙈 Vsetci ktori tomuto sialenstvu podlahli si nicia vlastne zdravie, lebo panika sa siri rychlejsie ako virus. Tak ako pri chripke aj covid urcite najviac ohrozuje ludi s oslabenou imunitou ale deticky to zvladaju vzdy lepsie ako napr. dochodci. Poznam pani 75r bez prsnika, onkologicku pacientku, jednoznacne v mediach ohrozeny druh, pozitivna, takze si myslela ze uz urcite zomrie. Mala vysoke horucky a vsetky tie chripkove zle stavy, po 2tyzdnoch je opat fit a vyliecila sa doma iba s paralenom 😉
Kolko vlade dovolime az do takych krajnosti pojde, lebo okrem ruskovania a testovania im teraz ide samozrejme o ockovanie.....virus je ta najlepsia zamienka ako nas zbavit slobody, nastolit diktaturu a to vsetko akoze v zaujma ochrany ludskeho zivota.
Kto uveril, ze vladna garnitura chce nase dobro a ockovaciu latku nam posunu pre nasich starkych, lebo su taki dobri je zial blazon. Keby bol covid naozaj taky nebezpecny a vynasli by liek, oni sami by si ho dali medzi prvymi. Ale na testovanie nas pouziju ako mysi ale najskor nas predsa musia nejaky ten rok pripravovat, aby sme si o ten liek /rozumej vakcinu/ zacali sami ziadat a to aj dobrovolne.
V mojom okoli je velmi vela pozitivnych ludi vyliecenych, z nich dost bezpriznakovych ale ovela viac ludi naivnych.
Prajem vam vela vlastneho zdraveho rozumu, aby ste nepotrebovali mat nadiktovane co si mate mysliet a Vase Vianoce budu stastne a vesele, bez myslienky na covid.
Su aj ine a to ovela, ovela horsie nastrahy na zdravie, ktore sme si doteraz ani nevsimali a zrazu zijeme v dobe covidizmu a podlahli sme tomu, presne ako si to niektori naplanovali.
Prajem Vam vsetkym pevne zdravie a zdravu mysel.
@marcelka1234 tiez si myslim, ze ta panika je neadekvatna. poznam dobrych 100 ludi, co covid preknali, z toho minimlane 50 ludi - co su rizikova skupina. a hoci ich niekolko zomrelo, vacsinou mali zavazne zakladne ochorenia. no poznam aj 90r cukrovkarku, ktorej jediny priznak bola unava a slabost. uz je fit. a aj dalsi, poznam zenu dochodkynu s tazkou obezitou, co mala covid, mala 3 dni teplotu a silny kasel, ale prekonala to snad az na zostatkovy kasel, co jej zostal a po mesiaci dostala inu infekciu a skoncila v nemocke so zapalom pluc.
akoze ano, covid asi oslabil jej imunitu, ale paradoxne kovid prekonala doma a inu infekciu museli liecit v nemocke.
a teda vacsina bola bez priznakov.
@majamat nechcem tu zlahcovat ani nikoho vyprovokovat, najma ak mu niekto zomrel.
Mam kamaratku, ktorej v nemocnici /radsej nebudem pisat v ktorej na slovensku/ po umrti rodinneho prislusnika, sa na rovinu lekar opytal, ci moze do umrtneho listu zapisat covid ako nasledok smrti, pretoze to ma potom nemocnica zaplatene. Pritom evidentne nezomrela na covid, iba jej test preukazal ze bola pozitivna 😲
Ziadna konspiracia len kto Vam toto bez dokazov uveri, kto to odvysiela v mediach, kto chce aby sa toto dialo a deje....??
Vsetky tie cisla o umrti su zmanipulovane, ale napriek tomu su v porovnani s inymi umrtiami len minimalne. Ak Vam niekto zomrel a povedia Vam, ze nasledkom bol covid, pritom ten clovek bojoval viac rokov o zivot s inou diagnozou, Vas ten zial a hnev neprinuti zamysliet sa co bola naozaj pricina. Sme nauceni verit lekarom, ale ked vidim ako su v mediach prezentovani iba ti, ktori "spievaju len tak ako im piskaju" cest vynimkam a tym, ktori tuto pracu maju ako poslanie, nie ako biznis.

@lily14 hlavne sa upokoj, stres ti v nicom nepomoze. Tiez som od vcera pozitivna. Pokial nemas dramaticky priebeh, tak sa neobavaj 🙂 Nasadte si vitamin C, D, selen a zinok + mozes cesnakove atb 🙂 Hlavu hore, bude dobre