icon

Covid-19 Omikron príznaky

16. jan 2022

Dobrý deň žienky .. chcela by som sa spýtať stretla ste sa už nový variantom omikrom.. myslím príznaky .. lebo čo som čítala je to akoby podobne chrípke 🤦‍♀️.. no ja mám už 2 alebo 3 deň akoby zimnicu (vkuse mi je zima) a v hrdle ma štekli na kašeľ.. aj som dosť unavená posledné dni a bolia svaly .. a hlavne chrbát.. je možné že je to covid alebo normálne chorá som ..

Strana
z2
jasomtusom
14. feb 2022

@duratlicka mne prislo ze som negativna ale este počkam par dni lebo niekto to dostal aj po 8dni s pozitiv... v labaku by vam mali vediet podat info ci je to omicron alebo delta avšak kazdy mame iny organizmus. Prajem vám skore zotavenie

danik2010
15. feb 2022

@dorothea221 a ja že sa mi len sníva a smejem sa na Tom že má boli práve stehno len také ako hrozna svalovka. Takže to môže byť príznak?

chiccco
16. feb 2022

Baby ja som pozitívna od soboty,neviem ci mam omikron alebo aky variant,ale začalo to bolesťou hrdla,ale takou ze doslova ako ziletky keby mam v krku a trva to dodnes,k tomu nádcha,bolesť svalov,teplota 37,5 každý den,strata cuchu a chuti a este aj suchý drazdivy kašeľ,....mala som covid aj minuly rok a tieto príznaky su da sa povedat uplne rovnake az na to ze vtedy ma nebolelo hrdlo,..len ked tak rozmýšľam ze písali ze omikron je miernejší,tak v mojom prípade nie....a este najviac sa obavam tohoto kasla,lebo minulý rok ma drhlo mesiac a absolutne nic nezaberalo žiadne lieky a teraz to mám zase suchý drazdivy kašeľ uz druhe balenie Erdomedu pijem a nič.

maribu222
17. feb 2022

Ja tiez cca od soboty priedušky, kašeľ, bolesť chrbta a priedušiek, dnes už o dosť lepšie ale pre zmenu nadcha jak svet tece mi z nosa oči...kedy už bude dobre?

duratlicka
18. feb 2022

@chiccco Neviem, ale erdomed je na rozpustenie hlienu, ak nemas nadchu, lepsi by bol stoptussin a kalciovy sirup. Neboj sa, omikron zostava viac v hrdle, max priedusky, nemnozi sa v plucach. Nam velmi pomohol sprej jox do hrdla. Stipe to riadne a je to hnusne, ale pomaha.

duratlicka
18. feb 2022

@maribu222 U dcéry sa to po 7mich dňoch začalo lámať na dobré, kolegyňa je aj po skoro dvoch týždňoch hotová. Ako u koho😞

duratlicka
18. feb 2022

@jasomtusom Ci to je omikron, vieme podla toho hrozne zapaleneho hrdla.

dorota57
23. feb 2022

My aktualne s muzom pozitívni. On od 18.2. teplota okolo 38.5,celkova unava, trocha kasel,tlaky na oci a v hlave, najskor negativny, o dva dni pozitivny. Ja od 19.2.hrozna bolest krizov, chrbata, oci, hlavy ako fest riadna migrena,zimnica,velmi rychlo teplota okolo 38 st. Po dvoch dnoch teploty klesli. Ja som bola 20.2.na pcr, vysla som pozitivne. 12rocny syn po cely cas s nami doma a zatial mu nic nie je.

banderaska29
28. feb 2022

Ahojte tak ja po 3 meesiacoch po delte som si vyskúšala aj omicron 🙂
tak moje príznaky boli uplne identické ako keď máte jarnú alergiu - oči uši ma svrbeli, v hrdle ma občas škrabalo občas šteklilo, mala som upchatý nos a dutiny ma jeden den boleli. keď som zistila ze to nie je alergia ale covid, už to prechádzalo 😀 čiže som to prekonala za behu..
čuch mám dosť čudný - niektoré pachy mi doslova smrdia, až tak že až štípu v nose. a to aj parfémy, drogéria celkovo niektoré dezinfekcie ma štípu v nose 😀 akurát že toto pozorujem už cca 3 tyždne takže neviem čo si o tom myslieť ...
každopádne neporovnatelne lepší priebeh ako delta 🙂

duratlicka
4. mar 2022

Dcera 10r po 3 tyzdnoch od začiatku Covidu zrazu teplota 38C. Začali v škole konečne cvičiť a takto sa jej to prejavilo. Po covide sa asi ozaj treba dlhšie vyhýbať telesnej námahe☹️

dorothea221
Autor odpoveď zmazal
dorothea221
7. mar 2022

@danik2010 bol to príznak? Ja som to vtedy nechytila, aspon teda test som mala negatívny. Teraz som pozitívna, najskôr začala silná bolesť hlavy, myslela som si že to od krčnej chrbtice, potom začala zimnica, teploty, pálenie silné v krku, bolesť ucha, bolesť krížov jednu noc. Test vyšiel pozitívny až na tretí deň, od kedy začali všetky príznaky.

Strana
z2