Covid a dlhodobé psychické problémy a neuro bolesti
Ahojte, je tu prosim niekto, kto prekonal Covid 19 a ma po nom dlhodobe problemy? Myslim napriklad psychicke ako uzkosti, depresia, posttraumaticky stres, nespavost a neurologicke problemy ako bolesti tela atd? Zaujimaju ma hlavne ludia ktorý nikdy take problémy nemali ale po ochorení alebo pocas ochorenia sa vyskytli.
Ja mam tieto veci po vakcíne a neviem čo s tym pobehala som skoro všetky vyšetrenia a nič nenašli vraj mam tetaniu no neviem
@ludp ahoj. Moze to mat s covidom. Ja som po covide polroka.depresie som mala aj predtym, no po covide mi bolo asi uplne vsetko.akoby sa vsetko povyplavovalo napovrch.aj bolesti klbov, svalov. To uz preslo, no zacala strata pamate, mam 35r a nepamatam si v priebehu minut, co som dcere povedala. Takisto som taka zmatena, neviem, co kde dam. Uzkost, panika. Zatial ziadne lieky neberiem. Ale uz je to polroka,podla mna v tele koluje zapal stale. 😵Bola som teraz u imunologa az v BA, v nasom meste uz nechcu brat.. Tak cakam na vysledky. Som zvedava
@katarina40 ja tiež beriem neurol a magnosolv som tesne po covide..
@1stefi121 nie moc dlho cca v maji som sa mala lepsie./od januara/.Mala som moc post.problemov okrem toho bolesti, problemy s travenim, atd. Doktorka povedala, ze long covid moze trvat 6 mesiacov a rok skoro som odpadla .Citala som o ludoch ktori boli PN s postcovidom syndromom aj rok. Ja som pracovala stale ,aj pocas covidu aj potom.
Ano beriem tie lieky este vecer. Prejde to! Kto neprezil nepochopi.
Ja som mala covid v novembri . Odvtedy bujujem tlaky na hrudi už prešli som myslela že mám infarkty, bolesti hlavy dodnes , tlaky v hlave čakám za vysledkom mr mozgu, pichanie v na rôznych častiach tela, psychické problémy : Panicka porucha , úzkosť beriem Ad a neurol, tŕpnutie tváre , preskakovanie srdca, mám za sebou kardio tam bolo všetko ok aj holter som mala . Neverím ešte ako dlho s tým budem žiť ....a Čo by mohlo pomôcť cvičím od vtedy som PN...
@1stefi121 ahoj.ja takisto. Sice panicku poruchu som mala aj predtym, no po covide sa minoslabil organizmus a zacali traviace problemy, uzkosti pridali na sile. Mne ad nezaberaju, iba mi je po nich tazko a utlmuju ma, ze uz vobec nevnimam. Rozmyslam ist na nejaky ozdravny pobyt po covide.takisto PN. Mam aj sklbanie v tele, proste nervy v rici...
Vaše stavy presne mávam aj ja,začali asi tri týždne po Covide.Ste nastavená na nejakú liečbu?Čo vám pomáha,alebo pomohlo? Ďakujem.Ja som z toho celkom zúfalá,mám tri malé deti,nevládzem sa vôbec postarať o rodinu,ešteže mám tolerantné ho manžela a zlatých rodičov.
@jenny43 obdivujem Vás,že sa chystáte do práce,moja práca je teraz materská a veru nedokážem normálne fungovať.Keby som mala chodiť do práce,isto som už vyše mesiaca PN.Celá nervová sústava je akoby odpálená,som slabunká a unavená,nič nevládzem.Držme si palce,aby to bolo fakt len dočasne a čoskoro si tu napísali,že sa už cítime fit❤️
@1stefi121 baby, urcite telo nechat oddychnut.bo mame pretazeny organizmus.bola som doma pn polroka, cize telo oddychlo. Unava stale, no zasa mam poskracovane, ztuhnute svaly a ak by som nesla do prace, nebola by som donutena vstat z postele. A nevyliezla by som potom uz z domu. Mam aj socialnu fobiu.pretoze vsade zhon, stres. A potom nemam chut niekam ist.trenujem si veci,, nepripustat,, tak uvidime casom. Drzme sa 💞✨ nemozme trpiet vecne.. Zivot je len jeden

@iveta7677 a dávala to aj tu capici na hlavu. Ci len lieky