icon

Covid po očkovaní - priebeh

28. okt 2021

Ahojte. Prosím vás..
Máte niekto vo svojej rodine alebo blízkom okolí, možno rodičov, svokrovcov,.. niekoho vo veku cca 55-70 rokov, s nejakými bežnými diagnozami napr. cukrovka, vysoký tlak,. kto prekonal covid zaciatkom roka alebo na jar, potom sa dal zaockovat a teraz sa nakazil znova? Aky bol/je tento priebeh? Je ľahší alebo ťažší ako predtým? Pred očkovaním? 🙏

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
29. okt 2021

@miriam11 a tebe teda kto odhalil túto pravdu, keď citujem "nikto ti pravdu nepovie"? Odkiaľ máš teda túto overenú informáciu? 😏

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sam2
29. okt 2021

@miriam11 a pacient, ktory tam lezi obchadzal vsetkych pacientov a robil si statistiku? 😂
Prepac, ale toto su take bludy. A par takym ako ty zaklopala uz policia na dvere. Tak by som si rozmyslela nabuduce co napisem

ndrag
29. okt 2021

@miriam11 to viem, som na internete. Preco potom pises, ze tam mam zavolat ked mi pravdu nikto nepovie? Inak ty si zaockovana proti covidu?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
29. okt 2021

@miriam11 pacient, ktorý tam leží, mal dovolené opustiť svoju posteľ aj izbu a obehať ďalšie izby a vypytovať sa pacientov (aj tých napojených na kyslíku a ventilácii) či boli zaočkovaní, správne to chápem? 😏

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sam2
29. okt 2021

@miriam11 odpovies mi? Pacient chodil po oddeleni a robil si ciarocky?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
29. okt 2021

@miriam11 wow, tam to musí byť lepšie ako v tábore, keď sa takto navzájom navštevujú a trkotajú 😌

ndrag
29. okt 2021

@sam2 nikto nam pravdu nepovie, tajne info z nemocnice, ale ani to ju neodradilo dat si pichnut "to svinstvo" do tela 🧐. Milujem internet :D. https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zaockovane-buduce-mamicky-ako-ste-zvladli-ockovanie/

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
sam2
29. okt 2021

@evaachesa hlavne nemozu nic vyzradit, ale personal cudziemu cloveku zavesi pocet hospitalizovanch aj pocet ocko/neocko. A ten pacient obehal vsetkych 32 ludi. So vsetkymi sa porozpraval. No to je parada

sam2
29. okt 2021

@ndrag No tak ja ti neviem. Teraz pise, ze nie je zaockovana. Jaaaj to je take super. Teraz jej zvesti o stave v nemocnici v Nitre vyznievaju uplne doverihodne 🤷‍♀️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sam2
29. okt 2021

@miriam11 neries moje zdravie. V jednej diskusii pises, ze si zaockovana. V inej zasa nie. Siris nepravdive informacie a zavadzas. Prepac, vyautovala si sa sama.

marseillefan
29. okt 2021

@miriam11 no veď inú formu argumentov som od teba ani nečakal... (reakcia na "bla bla bla")

evaachesa
29. okt 2021

@miriam11 vieš čo, mala by si vysadiť lieky čo berieš...ale pre istotu sa najprv poraď so svojím psychológom 😌

evaachesa
29. okt 2021

@sam2 podľa mňa nejaká forma schizofrénie a preludov ... Už keď si nevie zapamätať ani to, či je očkovaná, tak to je dosť na figu 😐

martinka13
29. okt 2021
martinka13
29. okt 2021

@andulik a kde presne útočím? Asi nechápem. Napísala som len svoju skúsenosť.

lacibo
30. okt 2021

Ja som zistila dnes, ze som pozitivna. Ockovana astrou na jar, vysetrene protilatky 129, cize vysoke. Teraz prvy krat mam covid, priebeh podobny ako po ockovani 1. Davkou ale miernejsi, do 37,5 teploty, zimnice, slaba nadcha a bolesti celeho tela. Hadam to najhorsie mam za sebou. Schytala to aj 5 rocna dcera. Ta je na tom dobre, iba 2 dni ju trochu prehanalo, slaba nadcha, inak nic. Uvidime. Myslim, ze keby nie som ockovana, tak je to u mna horsie, mam aj autoimunit.ochorenia, pracujem v skokstve.

tayla
Odpoveď bola odstránená
lacibo
30. okt 2021

@tayla preco mas potrebu zosmiesnovat moj prispevok?

lacibo
30. okt 2021

@tayla alebo ti je smiesne, ze niekto na covid umrie a pribuzni za nim smutia? Ci co si vlastne chcela svojim prispevkom docielit? Ja som odpovedala autorke, pytala sa na priebeh covidu po ockovani, tak sa ty do mna nezadrapuj a chod sa smiat niekam inam..

tayla
Odpoveď bola odstránená
autor
30. okt 2021

@lacibo nevsimaj si to, to su psychicky chorí ľudia..
Ďakujem pekne za odpoveď a držím palce, nech ste čím skôr fit 🙂

lacibo
30. okt 2021

Naozaj psychicki chori..chudaci...vdaka, prajem vsetko dobre