Covid po očkovaní - priebeh
Ahojte. Prosím vás..
Máte niekto vo svojej rodine alebo blízkom okolí, možno rodičov, svokrovcov,.. niekoho vo veku cca 55-70 rokov, s nejakými bežnými diagnozami napr. cukrovka, vysoký tlak,. kto prekonal covid zaciatkom roka alebo na jar, potom sa dal zaockovat a teraz sa nakazil znova? Aky bol/je tento priebeh? Je ľahší alebo ťažší ako predtým? Pred očkovaním? 🙏
@sam2 nikto nam pravdu nepovie, tajne info z nemocnice, ale ani to ju neodradilo dat si pichnut "to svinstvo" do tela 🧐. Milujem internet :D. https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zaockovane-buduce-mamicky-ako-ste-zvladli-ockovanie/
@miriam11 no veď inú formu argumentov som od teba ani nečakal... (reakcia na "bla bla bla")
@andulik ?
@andulik a kde presne útočím? Asi nechápem. Napísala som len svoju skúsenosť.
Ja som zistila dnes, ze som pozitivna. Ockovana astrou na jar, vysetrene protilatky 129, cize vysoke. Teraz prvy krat mam covid, priebeh podobny ako po ockovani 1. Davkou ale miernejsi, do 37,5 teploty, zimnice, slaba nadcha a bolesti celeho tela. Hadam to najhorsie mam za sebou. Schytala to aj 5 rocna dcera. Ta je na tom dobre, iba 2 dni ju trochu prehanalo, slaba nadcha, inak nic. Uvidime. Myslim, ze keby nie som ockovana, tak je to u mna horsie, mam aj autoimunit.ochorenia, pracujem v skokstve.
@lacibo nevsimaj si to, to su psychicky chorí ľudia..
Ďakujem pekne za odpoveď a držím palce, nech ste čím skôr fit 🙂
Naozaj psychicki chori..chudaci...vdaka, prajem vsetko dobre