Covid po očkovaní - priebeh
Ahojte. Prosím vás..
Máte niekto vo svojej rodine alebo blízkom okolí, možno rodičov, svokrovcov,.. niekoho vo veku cca 55-70 rokov, s nejakými bežnými diagnozami napr. cukrovka, vysoký tlak,. kto prekonal covid zaciatkom roka alebo na jar, potom sa dal zaockovat a teraz sa nakazil znova? Aky bol/je tento priebeh? Je ľahší alebo ťažší ako predtým? Pred očkovaním? 🙏
@matkahelka presne vždy je to o imunite 🙂 akurát jeden pán 60 ročný prekonaný covid celkom ťažko ale doma ešte v januári potom liečenie v Tatranskej Polianke 2 krát ocko a teraz leží doma z vyše 40 horúčkami znovu covid potvrdený :(
Synovcovej priateľky ujo prelomu covid mesiac na UPT prebrali ho a zvládol to je úplne v pohode ešte v máji keď volal na liečenie keďže chcel ísť čo najskôr že majú horšie prípady ako on 😳 pred týždňom dostal konečne že môže nastúpiť keďže je neocko išiel na liečenie a šup dva testy po sebe pozitívne PCR nič mu nie je chvalabohu 🙂
všetkým naozaj zo srdca veľa zdravicka 🙂
@lacibo ahoj prosím tá čítam tvoj príspevok a zaujimalo by má ako si dopadla či bol cely priebeh v poriadku Dakujem
@jankatusik vies co, bola som aj na rontgene, to uz bol 22.den a nastastie ani zapal pluc ani zmeny na plucach, iba chytene priedusky, kaslala som.ale zase ja som to uplne bez atb zvladla, takze super, iba isoprinisine , covirin a vela vela vitaminov a mineralov..zabralo.. Uz je to lepsie..aj dcera je uz dobre..my si mozeme povedat s cistym svedomim ze vdaka Bohu za ockovanie..muz ma 58 r a nic vibec nic mu nebolo...zobral si na 10 dni dovolenku a pokracuje veselo v praci..mne sa uz vratil aj cuch aj chut..kaslem uz menej, uz sa citim normalne ako pred covidom..dufam, ze ako po ockovani sme nikto nemali nasledky ze tak aj po covide nebudu..ked pocuvam inych, toho sa najviac obavam..ale dufam, ze nebudu
Ja ockovana nie som a ani nebudem mam nato svoj pohlad a svoje dovody a uz je to trapne ako sa tu vsetci hadate o ockovani a neockovani ,miliony ludi nie su ockovani na nic a denno denne ste doteraz s nimi prichadzali do styku a ani vas nenapadlo sa pytat ci su ockovani na zakrt ruzienku alebo podobne choroby ..ale vid jeden pridrbany covid a vsetkym prepina ..ak sa tak vsetci vazne bojite neockovanych ludi alebo naopak ockovanych tak nevychadzajte z domu,chodte v skafandroch a idealne si urobte len skupiny ockovani a neockovani vsade na verejnosti..lebo telky vam vsetkym nahucia ze sa mate rozdelit na 2 tabory a uz ste ako uplne prepnuti a rozdelujete sa a utocite jeden na druheho 😟 nie ste snad slovaci?ale v obcianskom mate napisane v kolonke narodnost OCKOVANY /NEOCKOVANY? lebo dakt si tu za posledny rok na slovensku pripadam ako niekde v koncentracnom tabore kde delili ludi ci ste zid alebo nie ste 🙄 sa ukludnite a chovajte sa ako dospeli konecne a clovek ktory sa neda zaockovat urcite nie je NEZODPOVEDNY ako to vsetci stale riesite ..si polozte kolko z vas sa chova ZODPOVEDNE voci svojim detom ci uz s vychovou alebo na cestach a nie taketo debiliny stale 😐 Sme ludia sme ,kazdy potrebuje kontakt a hadat sa stale o tom istom to uz je fakt chore ...vsetci mozme kazdeho nakazit a je jedno ci ste alebo neste ockovani ..
A inak uz to pochopte to co tato dementna vlada pochopit nevie ,je to vase telo a mozte si robit co chcete s nim ,tak isto ako vela z vas rozhodlo ze svoje deti nikdy nedaju zaockovat v detstve ma kazdy clovek pravo rozhodnut ci si da pichnut do tela vakcinu alebo nie,lebo len on sam pozna svoje zdravie a nie vy co sa tu osocujete..Kto chce nech sa da kto nie nech neda a nechapem naco sa to stale riesi 😡 mate toho malo v debilnej telke ze nase deti uz nic nepozeraju len pindoviny ktore tam trepu aby rozdelili stat na dve tabory ? A mimochodom podarilo sa im aspon vidno co sme za Slovensko 😑 a viem ze teraz sa budete do mna navazat a podobne ale je mi to uz jedno lebo vzdy sa najde niekto a v poslednej dobe stale kto sa chce hadat o svojej pravde ...a vid ako to vsetkym uz tlaci na mozgy otazka na mamicku v obchode : ,,nemala si problem v dnesnej situacii dat malu do skolky tu u nas? " ...odpoved :,,nie lebo som plne zaockovana" 🤦 ja som cakala odpoved ano lebo je vela deti a skolstvo sa nestara aby boli rozsirene skolky skoly pre nase deti 😑 tak klud a mali by sme bojovat za nemocnice za skoly a skolky ,za dopravu aby nase deti nemuseli chodit po zime dobrezene peso lebo tu kolabuje doprava kvoli arrive ktora to nezvlada 🤦 a viete co mi je smutne ze takto sa hadate a deti sa nemaju ako dostat domov kvoli autobusom a stopuju pri ceste 😑 10rocneho chlapceka som brala minule z Blatneho do Senca lebo mal prist autobus a neprisiel ,ostal stat o pol 7mej vecer na zastavke 😑 ani nechcem vediet co by sa dialo kebyze mu zastavi nejaky uchyl ..a nie je to 1ve dieta ktore takto stopuje ...toto su realne problemy ,tak sa nedelte na ocko a neocko prosim vas ked kazdy z nas ma napisane ako druh CLOVEK ..tot vsetko ..
@hrasocek12 ak odpovedas niekomu na otazku/koment, tak ho, prosím, oznac.. Takto odpovedas na moju otazku a vobec som sa nepytala na názory na ockovanie.. Takze celkom zbytočný komentár.

@andulik ?